ΖΏΔΙΑ

Σε αυτά τα ζώδια η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για σημαντικές συναντήσεις - Προβλέψεις για όλους

Lifenews

Μάθε τι επιφυλάσσει για το δικό σου

Η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για σημαντικές συναντήσεις αναφορικά με επιχειρηματικά σχέδια και επαγγελματικούς στόχους, ενώ η Αφροδίτη περνάει σε ένα απ’ τα αγαπημένα της ζώδια, αυτό του Ιχθύ. Οι Ιχθύες, από 11 Μαρτίου και για ένα περίπου μήνα, θα βρεθούν στο επίκεντρο των γεγονότων με ερωτική εύνοια αλλά και ευκαιρίες για αύξηση εσόδων, ενώ παράλληλα θα βοηθηθούν αρκετά και τα υπόλοιπα ζώδια νερού και γης σε ερωτικά και οικονομικά.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με το πρώτο διήμερο να δίνει ευκαιρίες για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Πιθανότατα, αυτό το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου να έρθετε σε επαφή με άτομα εξουσίας που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για θετικές εξελίξεις στην καριέρα και στη βελτίωση της εργασιακής σας ζωής. Η εύνοια αυτή θα είναι μεγαλύτερη για τους ωροσκόπος Κριούς αλλά και για τους Κριούς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 5 ημέρες. Το διήμερο αυτό θα ευνοηθούν επίσης και συζητήσεις αναφορικά με οικονομικά ζητήματα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό για εσάς, αγαπητοί Κριοί, σημαίνει ότι οικονομικά και ερωτικά ζητήματα θα κινηθούν σε πιο ιδιωτικό επίπεδο. Από τις 16 έως και 17 Μαρτίου, η όψη Ήλιου Ποσειδώνα σε σύνοδο, σας καλεί να ξεκουραστείτε και να κάνετε ψυχικό και σωματικό restart αλλά και να σκεφτείτε με ηρεμία τα επόμενα σχέδιά σας με μία δόση εποικοδομητικής εσωστρέφειας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά καθώς το διήμερο 11-12 Μαρτίου δίνει ευκαιρίες για σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες με άτομα εξουσίας που θα σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Οι συζητήσεις αυτές πιθανότατα να γίνουν σε πιο παρασκηνιακό επίπεδο αυτό το διάστημα αλλά υπόσχονται σίγουρη επιτυχία από 5 Απριλίου και μετά. Παράλληλα, οι πληροφορίες και οι ειδήσεις που μπορεί να λάβετε αυτό το διάστημα αναφορικά με τα επαγγελματικά, θα σας αναπτερώνουν το ηθικό.

Από 11 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου, η Αφροδίτη περνάει σε ένα αγαπημένο σας ζώδιο, αυτό του Ιχθύ, γεγονός που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στην κοινωνικοποίηση και την αύξηση των φιλικών σας επαφών. Υπόσχεση, λοιπόν, για διασκέδαση φέρνει η Αφροδίτη και μη χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε όπου σας καλέσουν γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει για τους ελεύθερους του ζωδίου μια νέα ερωτική ιστορία μέσα από το κοινωνικό σας περίγυρο. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν γλυκές κοινωνικές επαφές.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά με το πρώτο διήμερο, 11 και 12 Μαρτίου, να υπόσχεται θετικές ειδήσεις και νέα που αναπτερώνουν το ηθικό σας. Αν ασχολείστε με τομείς μέσων μαζικής ενημέρωσης ή βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό project που απαιτεί την προσωπική σας παρουσία και προβολή, αυτό θα έχει εξαιρετική επιτυχία και θα φέρει αύξηση της δημοτικότητάς σας. Το πρώτο διήμερο της εβδομάδας υπόσχεται θετικές εξελίξεις και σε προσωπικούς σας στόχους ζωής που έχουν την ευκαιρία τώρα να βρουν δρόμο για την υλοποίησή τους.

Από 11 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας φέρνοντας καταξίωση και αποπληρωμή των κόπων σας στον εργασιακό τομέα. Το διάστημα που θα πρέπει να προσέξετε, όμως, για πιθανές τρικλοποδιές και λανθασμένες αποφάσεις στα επαγγελματικά σας είναι στο τέλος της εβδομάδας. Ειδικότερα αν είστε Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου ή ωροσκόποι Δίδυμοι καλό είναι τις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις να τις πάρετε από τις 19 Μαρτίου και μετά.

Καρκίνος

Το πρώτο διήμερο της εβδομάδας βοηθάει να επιτευχθούν οι οικονομικοί σας στόχοι μέσα από σημαντικές επαφές με άτομα εξουσίας. Κάποια σημαντική εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς θα υπάρξει με την βοήθεια ενός έμπιστου ατόμου στο περιβάλλον σας.

Από 11 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ θα ενισχύσει την διάθεσή σας για να κάνετε ονειρεμένα ταξίδια στο εξωτερικό. Αν όμως, τις ημέρες 16-18 Μαρτίου, βρίσκεστε ήδη σε κάποιο ταξίδι να προσέξετε ιδιαίτερα την οργάνωση των ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων σας γιατί μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα. Το τριήμερο 16 με 18 Μαρτίου απαιτεί την προσοχή σας και σε αποφάσεις αναφορικά με νομικά ζητήματα και οικονομικές αποζημιώσεις, καθώς το τοπίο είναι θολό και μπορεί να υπάρξουν απατηλά δεδομένα.

Παράλληλα, αν είστε φοιτητές ή ασχολείστε με κάποια εργασία πτυχίου, θα έχετε αυξημένη δημιουργικότητα και οίστρο ώστε να αποδώσετε τα απαιτούμενα. Προσέξτε, όμως, ό,τι απαιτεί έρευνα αναφορικά με τις εργασίες καθώς θα πρέπει να έχει τεκμηριωμένα δεδομένα.

Λέων

Οι πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδας ξεκινούν ιδιαίτερα θετικά σε δύο τομείς προσωπικών επαφών. Ο πρώτος τομέας αναφέρεται σε επαγγελματικές συνεργασίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη -αν έχετε τέτοιου είδους συναντήσεις οι εξελίξεις θα κινηθούν με θετικό πρόσημο. Παράλληλα, αν βρίσκεστε σε σταθερή ερωτική σχέση, θα υπάρξουν γόνιμες συζητήσεις με το ταίρι σας που θα σας φέρουν πιο κοντά και δεν αποκλείεται να οργανώσετε και κάποιο πολύ ενδιαφέρον ταξίδι από κοινού στο εξωτερικό.

Από 11 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη οικονομικές υποχρεώσεις και να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσα από κληρονομικά ζητήματα ή επενδύσεις. Το μόνο διάστημα που πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις οικονομικών θεμάτων είναι 16 με 18 Μαρτίου που θα υπάρχει ένα πιο θολό τοπίο στην κρίση σας σχετικά με τα δεδομένα που θα έχετε.

Το ίδιο διάστημα, ευνοείται πολύ και η ερωτική σας ζωή οπότε ευκαιρία αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση να αναθερμάνετε την ερωτικής σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι Λέοντες δεν αποκλείεται να υπάρξουν τώρα προτάσεις που θα φέρουν ενδιαφέρουσες ερωτικές συναντήσεις.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά, ειδικότερα στις 11 και 12 Μαρτίου, που δίνει ευκαιρίες εξέλιξης στα εργασιακά μέσα από επαφές και συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Ο κυβερνήτης Ερμής θα είναι ενδυναμωμένος και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτό που θέλετε στο κατάλληλο άτομο για να σας προσφέρει την αρμόζουσα βοήθεια. Μέσα από αυτές τις επαφές ή συμφωνίες θα έρθουν ανακουφιστικές διορθώσεις στην καθημερινότητά σας που μπορεί, επίσης, να αποφέρουν και οικονομικά κέρδη.

Στα πολύ ευχάριστα νέα είναι ότι, από 11 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, θα λουστείτε με την ερωτική εύνοια της Αφροδίτης στο ακριβώς απέναντι ζώδιο -αυτό των Ιχθύων-, που θα σας βοηθήσει να κάνετε μία ολοκαίνουργια σχέση με έντονο το ρομαντικό στοιχείο. Προσέξτε μόνο το τριήμερο 16 με 18 Μαρτίου καθώς μπορεί να παραμυθιαστείτε λίγο παραπάνω από τον Ποσειδώνα και η ερωτική σας ζωή να φαίνεται πιο ιδανική από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Τις αποφάσεις για τα ερωτικά σας καλό είναι να τις πάρετε από 19 Μαρτίου και μετά.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά και ερωτικά για εσάς, αγαπημένοι αδέσμευτοι Ζυγοί, καθώς στις 11 και 12 Μαρτίου μια νέα ερωτική ιστορία μπορεί να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, γόνιμες συζητήσεις γίνονται με το ταίρι σας αναφορικά με την κοινή σας πορεία. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει σίγουρα πολύ ερωτικά και με έντονη δημιουργικότητα. Αν πάλι είστε γονείς, θα ασχοληθείτε από κοινού με το σύντροφό σας με θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες των παιδιών σας.

Από 11 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, ξεκινάει ένα διάστημα εύνοιας σε θέματα υγείας και ευεξίας. Το Σαββατοκύριακο 16 με 17 Μαρτίου πιθανότατα να αισθανθείτε πιο νωχελικοί και κουρασμένοι. Ειδικότερα, μετά τις 18 Μαρτίου, θα αποφασίσετε να βάλετε σε τάξη τον ληθαργικό οργανισμό σας και να τον τονώσετε ώστε να γίνετε πιο λειτουργικοί στην καθημερινότητά σας. Παράλληλα, αυτό το διάστημα, διορθώνονται και εργασιακές σχέσεις που μπορεί να είχαν περάσει διά πυρός και σιδήρου. Αν είχατε προβλήματα με το εργασιακό σας περιβάλλον τώρα θα έρθει η ανακωχή και η βελτίωση της εργασιακής ρουτίνας.

Σκορπιός

Είναι μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί και ωροσκόποι Σκορπιοί, καθώς η ερωτική σας ζωή παίρνει κάτι από το ανοιξιάτικο τοπίο. Αν είστε δεσμευμένοι, ανανεώνετε τον έρωτα με το ταίρι σας και αρχίζετε να σκέφτεστε θέματα απογόνων!

Αν είστε αδέσμευτοι, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα από 11 Μαρτίου έως 5 Απριλίου με κάτι πολύ δυνατό συναισθηματικά που έρχεται στη ζωή σας. Ειδικότερα το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου θα το βιώσετε πολύ ερωτικά, σε σημείο εξιδανίκευσης του ατόμου που σας ενδιαφέρει, οπότε κρατήστε λίγο μικρότερο καλάθι -χωρίς όμως να χάσετε την απόλαυση του έρωτα.

Παράλληλα, μέχρι 5 Απριλίου, θα έχετε αυξημένη δημιουργικότητα σε ό,τι αφορά τέχνη, φαντασία και οίστρο. Αν εμπλέκεστε σε κάποιο δημιουργικό project, το Σαββατοκύριακο 16 με 17 Μαρτίου, θα έχετε εξαιρετικές επιδόσεις.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για την ερωτική σας ζωή και μία φρέσκια γνωριμία ή μία ιστορία που τρέχει το τελευταίο διάστημα κινείται σε ρυθμούς θετικών αποκαλύψεων. Οι εκ βαθέων συζητήσεις και συναντήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει θα ευνοηθούν στις 11 και 12 Μαρτίου. Δεν αποκλείεται να κάνετε και μία νέα γνωριμία μέσα από ιντερνετικό περιβάλλον ή από κάποια εκδρομή.

Από 11 Μαρτίου έως 5 Απριλίου μπαίνουν σε τάξη θέματα που αφορούν οικογενειακά πρόσωπα και ζητήματα σπιτιού, είτε αυτό έχει να κάνει με αγορά ακινήτου, μετακόμιση ή μία ανακαίνιση του χώρου σας. Δώστε μόνο ιδιαίτερη προσοχή, εσείς οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου όπου μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις σε οικογενειακές συζητήσεις. Αν έχετε να πάρετε κάποια σοβαρή απόφαση αναφορικά με το σπίτι ως ακίνητο ή κάποιο άτομο της οικογένειάς σας είναι καλύτερο να συμβεί από 19 Μαρτίου και μετά, καθώς ο Ποσειδωνας το Σαββατοκύριακο θολώνει την κρίση σας και τα δεδομένα που έχετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά στις 11 και 12 Μαρτίου για τον οικονομικό τομέα. Συζητήσεις και επαφές που θα γίνουν αυτές τις μέρες με άτομα κλειδιά στο περιβάλλον σας θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε ένα οικογενειακό ακίνητο ώστε να αποκτήσετε σημαντικά κέρδη. Δεν αποκλείεται, επίσης, να δεχτείτε οικονομική στήριξη από ένα άτομο της οικογένειάς σας. Όπως και να έχει, το πορτοφόλι σας περνάει καλά αυτή την εβδομάδα και είναι αρκετά ικανοποιητικές οι εξελίξεις.

Από 11 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ σας βάζει σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και εκφραστικούς και θέλετε να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες αυξάνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα έχετε έντονη διάθεση να ταξιδέψετε σε κοντινούς προορισμούς ενώ, παράλληλα, δεν αποκλείεται να μπαίνετε στη διαδικασία αγοράς ενός νέου μεταφορικού μέσου. Στο τελευταίο σενάριο προσπαθήστε να κάνετε την αγορά μέχρι το τέλος Μαρτίου που ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος.

Υδροχόος

Στις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας ευοούνται οι νέες επαφές με άτομα εξουσίας που θα σας γίνουν σύμμαχοι για να πετύχετε προσωπικούς σας στόχους. Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, αυτό το διήμερο, και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις πέντε πρώτες μέρες του ζωδίου. Δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα κοντινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους που θα αφήσει θετικό πρόσημο στα οικονομικά σας.

Από 11 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται σημαντικές αυξήσεις στα εισοδήματά σας. Το μόνο διάστημα που πρέπει να προσέξετε και να μην πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας είναι το Σαββατοκύριακο που έρχεται, 16 με 17 Μαρτίου. Προτιμήστε για την λήψη οικονομικών αποφάσεων, το διάστημα από 19 Μαρτίου και μετά.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινάει με γόνιμες παρασκηνιακές επαφές που θα σας αποφέρουν κέρδη. Εκμεταλλευτείτε δεόντως τις δύο πρώτες ημέρες εβδομάδας αφού συζητήσεις με άτομα εξουσίας μπορεί να πραγματοποιήσουν ένα project που θα αποφέρει οικονομικά κέρδη. Οι ειδήσεις και τα νέα που θα σας έρθουν στις αρχές εβδομάδας θα σας χαροποιήσουν και θα ενισχύσουν αρκετά την ψυχολογία σας.

Από 11 έως και 5 Απριλίου, είστε οι πρωταγωνιστές του ζωδιακού καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας -και αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνετε στην σκηνή και όλοι θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας. Όλο αυτό το διάστημα, θα εκπέμπετε ερωτικό μαγνητισμό και αν είστε ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα κληθείτε, αρχές Απριλίου, να διαλέξετε με ποια από όλες θα πορευτείτε.

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου -ειδικά αν είστε Ιχθύς του τρίτου δεκαήμερου-, θα αισθανθείτε ελαφριά κόπωση και νωχελική διάθεση που μπορεί να σας παρασύρει σε σκέψεις που δεν είναι όμως ρεαλιστικές. Ναι μεν η διαίσθησή σας, το ρομαντικό σας vibe και η ενσυναίσθησή σας θα λειτουργούν στο 100% αλλά καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα καθώς ο Ποσειδωνας παίζει τα παιχνίδια του θόλου τοπίου και της κακής κριτικής ικανότητας.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

READ MORE

LATEST NEWS