PEOPLE

Πένθος για τον βασιλιά Κάρολο

Lifenews

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πενθούν με την απώλεια του καλού τους φίλου, Captain Lan Farquhar, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Ο ιππέας της βασίλισσας Ελισάβετ άφησε την τελευταία του πνοή στο Highgrove στο Gloucestershire. Εκεί ζούσε σε μία φάρμα, για πολλά χρόνια, σύμφωνα με τη Mail Online.

Ο πρώην σύζυγος της Καμίλα, Andrew Parker Bowles τον περιέγραψε ως έναν "άνθρωπο της εξοχής, έναν καλό εργαζόμενο και καλό ιππέα, παίκτη του πόλο και έναν εξαιρετικό ομιλιτή".

Το 2023, Mr Farquhar, δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του με τίτλο "The Way it Was". 'Ηταν παντρεμένος με την Pamela J Chafer και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες.

Η μικρότερη κόρη του, Rose Farquhar, φημολογείται ότι έβγαινε με τον πρίγκιπα William το 2000. Μάλιστα, ήταν καλεσμένη στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το 2018 και ο William είχε δώσει το παρών στο γάμο της Rose με τον George Gemmell τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο θάνατος του Farquhar ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς πρόσφατα ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο.

Πηγή: missbloom.gr

READ MORE

LATEST NEWS