LIFESTYLE

Eurovision: Ενθουσιασμένο το TikTok με το «Ζάρι» - «H Μαρίνα Σάττι είναι πολύ μπροστά για το ελληνικό αυτί»

Lifenews

Δείτε τα σχόλια

Με το τραγούδι «Ζάρι» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον» το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού γυρίστηκε με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο ρυθμός του, που παραπέμπει σε αραβικό τραγούδι σε κάποια σημεία του, σε συνδυασμό με το ελληνικό στοιχείο που επικρατεί στο κλιπ, αν και δίχασε κάπως το κοινό στην Ελλάδα, ενθουσίασε τους Eurofans στο εξωτερικό.

Βίντεο από TikTokers που κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και σχολιάζουν τα τραγούδια των χωρών φέτος, παρουσιάζουν το «Ζάρι» ως μια από τις πιο δυνατές συμμετοχές.

 

 

 

Άνθρωποι που ασχολούνται με τον θεσμό εδώ και χρόνια, τονίζουν πως περίμεναν εδώ και πολύ καιρό ένα τέτοιο κομμάτι από την Ελλάδα.

Κάποιος άλλος παρατήρησε ότι η Μαρίνα Σάττι θυμίζει τη Ροζαλία με την καλή ωστόσο, ενώ κάποιοι σχολιάζουν ότι το «Ζάρι» τους θυμίζει αραβικό τραγούδι, αλλά τους αρέσει πολύ.

Δείτε τα σχόλια:

Φέτος, η Eurovision θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Eurovision σε είδον», η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε αρχικά, ότι στην ΕΡΤ κατατέθηκαν περίπου 200 τραγούδια σαν προτάση για τη φετινή Eurovision. Όπως είπε, μαζί με τους συνεργάτες της δεν επέλεξε κανένα από αυτά, αλλά επηρεάστηκε από όλα μαζί, τόσο στη μελωδία, όσο και στους στίχους.

«Το κομμάτι έχει διαφορετικές ποιότητες και διαφορετικούς κόσμους, που μπορείς να δείξεις και στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά. Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Μαζί με τη Μαρίνα Σάττι, καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision.

«Είναι μεγάλη μου τιμή, ευχαριστώ πολύ. Η Μαρίνα Σάττι μπορεί μαγικά με τη μουσική της, να συνδέει κόσμους και ανθρώπους», είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός. «Η ιδέα γεννήθηκε στο μυαλό μου, αμέσως μόλις άκουσα το τραγούδι. Θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό», πρόσθεσε.

Αυτή τη φορά, έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή, ενώ τη χορογραφία και το movement direction επιμελείται ο Mecnun Giasar (Majnoon).

Ακόμα, στην εκπομπή εμφανίστηκαν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Πριν από μερικές μέρες, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» κι αποκάλυψε πως της πήρε μια εβδομάδα, μέχρι να απαντήσει θετικά στην πρόταση για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, αλλά ήθελα να νιώσω πιο σίγουρη και έμπειρη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν της έγινε η πρόταση, δεν ήταν αμέσως θετική.

«Φέτος όταν μου πρότειναν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό, το σκεφτόμουν μία εβδομάδα. Αφού το συζήτησα και με τους κοντινούς μου ανθρώπους ένιωσα πως τώρα είναι η ώρα να γίνει», ανέφερε.

Πηγή: protothema.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS