LIFESTYLE

Κυριάκος Πέλεκάνος: Συγκίνησε τους followers του η οικογενειακή φωτογραφία για την Ημέρα της Γυναίκας

Lifenews

Πως αποτύπωσε τα συναισθήματα του;

Ημέρα της Γυναίκας η σημερινή και βλέπουμε πολύ όμορφα ποστ στα social media με τους άνδρες να αποθεώνουν τις γυναίκες της ζωής τους. Ένας από αυτούς και ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μεγάλωσα με την ΜΑΝΑ μου και την αδερφή μου, οι τρεις μας. Στην ΜΑΝΑ μου πήγαινα όταν είχα πρόβλημα, στην ΜΑΝΑ μου όταν χρειαζόμουν λεφτά, η ΜΑΝΑ μου με έμαθε να οδηγώ , η ΜΑΝΑ μου ήταν αυτή που με έμαθε να παλεύω για να επιβιώσω, να γίνω καλύτερος και να μην τα βάζω κάτω. Καλύτερη φίλη μου η αδερφή μου, η μόνη στα ΠΑΝΤΑ δίπλα μου και που μου έκανε την τιμή να με φωνάζει τατά η Μαριτίνα μας. Πλέον δίπλα μου η γυναίκα μου να με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και που μου χάρισε το μεγαλύτερο δώρο που πήρα στην ζωή μου ,τον Κριστιάν!
Ευχαριστούμε τον Θεό που σίγουρα είχε τον λόγο του που σας έβαλε στην ζωή μας. Χωρίς τις γυναίκες η ζωή μας θα ήταν ανιαρή. Να ζήσει λοιπόν κάθε γυναίκα που ζει με αξιοπρέπεια, με δύναμη,με τσαμπουκά, που διεκδικεί ότι της αξίζει και τις παραπάνω φορές έχει παραπάνω «………..» από πολλούς άντρες…. Χρόνια Πολλά στην Μάνα,στη σύζυγο,στη σύντροφο, στην αδερφή ,στην κόρη». 

Μαζί δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την οικογένεια του και ένα κολάζ με φωτογραφία της μαμάς του που «εφυγε» από τη ζωή. 

READ MORE

LATEST NEWS