ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

Κεφάλαιο διαζύγιο: 3 σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνεις, πριν το πάρεις απόφαση

Lifenews

Σκέψου πριν το κάνεις

Τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις, πριν βεβαιωθείς ότι κάνεις το σωστό

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι χωρισμοί, και είναι απόλυτα λογικό. Μερικές φορές, όμως, είναι αναγκαίο να τελειώνει μία σχέση για πολλούς λόγους.

Παρακάτω, θα δούμε τα 3 σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνεις, αν βλέπεις ότι πλησιάζει το τέλος του γάμου σου και σκέφτεσαι σοβαρά το διαζύγιο.

Βρες ποιος είναι ο στόχος σου
Τι χρειάζεται να κάνεις, πριν την αίτηση διαζυγίου; Για παράδειγμα, αν δεν εργάζεσαι και στηρίζεσαι οικονομικά στον σύζυγό σου, χρειάζεται να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις εργασία.

Δες τις ανασφάλειές σου
Τι φοβάσαι ότι θα γίνει μετά το διαζύγιο και τι σε κρατά πίσω; Ποιες θα είναι οι συνέπειες; Χρειάζεται να τα σκεφτείς όλα σοβαρά και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που δεν υπάρχουν ακόμη, για να προετοιμαστείς σωστά.

Επιβεβαίωσε τις θεωρίες σου
Πολλές φορές, όταν έχουμε ένα κακό προαίσθημα, είμαστε σίγουροι για πράγματα που δεν έχουμε επιβεβαιώσει. Χρειάζεται να δούμε τις καταστάσεις απ’ έξω και να τις αντιμετωπίσουμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Πριν αποφασίσεις ότι το διαζύγιο είναι μονόδρομος, λοιπόν, προσπάθησε να κοιτάξεις καλά τα γεγονότα και ότι τις υποθέσεις σου.

 

Πηγή:jenny.gr

READ MORE

LATEST NEWS