BEAUTY & STYLE

Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall and friends" καμπάνια για την άνοιξη 2024

Lifenews

Με πρωταγωνίστρια το supermodel και επιχειρηματία Kendall Jenner και πέντε φίλους της, η καμπάνια γιορτάζει το "Tommy Hilfiger's" Classic American Cool στυλ και τον απόλυτο ανοιξιάτικο τρόπο ζωής

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], καλωσορίζει την Kendall Jenner στην οικογένεια Tommy με την καμπάνια για την Άνοιξη 2024. Μαζί με πέντε φίλους της, η Kendall απολαμβάνει τον ατελείωτο γαλάζιο ουρανό του Λος Άντζελες, αναδεικνύοντας τον ζεστό και αυθεντικό εαυτό της. Το απόλυτο ανοιξιάτικο lifestyle, αποτυπωμένο μέσα από έναν κόκκινο, λευκό και μπλε φακό.

«Ο Tommy φτιάχνει σπουδαία διαχρονικά ρούχα, προσαρμοσμένα στο σήμερα», λέει η Kendall Jenner. «Κάθε χρόνο εμπνέεται από διαχρονικά βασικά κομμάτια, όπως το πουκάμισο Oxford μέχρι το blazer και το polo, και τα μετατρέπει στην σύγχρονη εκδοχή τους». Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι που φέρνει την ιδέα του Classic American Cool στο σήμερα μέσα από αυτή τη γιορτή της φιλίας».

«Γνωρίζω την Kendall και την οικογένειά της εδώ και χρόνια και ήταν αξιοσημείωτο να παρακολουθώ την άνοδό της στον κόσμο της μόδας», δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Η Kendall αγκαλιάζει τις φιλίες ως οικογένεια, εκπέμποντας αισιοδοξία και ζεστασιά όχι μόνο στο στυλ της αλλά και στον τρόπο που συνδέεται με τους ανθρώπους. Είναι αυτή η δυναμική προοπτική που συνεχίζει να με εμπνέει, για να συστήσω το εμβληματικό αμερικανικό στυλ στην επόμενη γενιά".

Οι φίλοι της Kendall που θα συμμετέχουν στην καμπάνια είναι η μουσικός και μοντέλο Ebony Riley, το μοντέλο και τραγουδίστρια Fai Khadra, ο ηθοποιός και DJ Travis Bennett, το μοντέλο και σχεδιαστής Devon Lee Carlson και η φίλη της από το σχολείο Hannah Logan. Με φωτογράφο τη Renell Medrano, οι αγαπημένοι φίλοι απαθανατίζονται σε χαρούμενες στιγμές, φορώντας κομψά και διαχρονικά outfits από τη νέα συλλογή.

Η συλλογή Άνοιξη 2024 της Tommy Hilfiger μας συστήνει την αβίαστη ελευθερία της αμερικανικής κουλτούρας, μέσα από εικόνες που αναδεικνύουν τα εμβληματικά χρώματα του κόκκινο, λευκό και μπλε. Με επίκεντρο την preppy κληρονομιά της μάρκας, η συλλογή συνδυάζει άψογα την ευκολία, την αισιοδοξία και την κομψότητα. Με έμπνευση από το αθλητικό πνεύμα, το εμβληματικό πόλο μετατρέπεται σε φόρεμα πόλο, υπενθυμίζοντας την ευελιξία και τη λειτουργικότητά του. Τα Chinos, τα πουκάμισα Oxford και η κλασική καμπαρντίνα επανέρχονται με ανανεωμένες γραμμές και υφάσματα, κατάλληλα για τη νέα σεζόν.

Η συλλογή Άνοιξη 2024 θα είναι διαθέσιμη στο tommy.com , στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι φίλοι και οι λάτρεις της μάρκας καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger, @TommyHilfiger και @KendallJenner.

READ MORE

LATEST NEWS