LIFESTYLE

MasterChef: Ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς και... προκάλεσε αντιδράσεις - Δείτε βίντεο

Lifenews

«Μας έχει πρήξει τα @ρχ@δι@»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι η Βιβή στο MasterChef. Μάλιστα, η παίκτρια όταν βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και αφού άκουσε την κριτική τους, η οποία την απογοήτευσε, δήλωσε στους συμπαίκτες της πως σκέφτεται να αποχωρήσει.

«Πάλι τα έχω κάνει σκατά; Εντάξει, δεν υπάρχει αυτό. Θα ζητήσω να βγάλω την ποδιά μου τώρα και να φύγω», δήλωσε η Βιβή στους συμπαίκτες της ενώ μετά σήκωσε το χέρι και είπε στους κριτές:

«Θα ήθελα να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό, διότι δεν αποδίδουν οι προσπάθειές μου, νιώθω ότι δεν τα πάω καλά και μένω λίγο πίσω. Από το να με σώζουν οι δοκιμασίες αποχώρησης. Δεν έχω βγάλει κάτι καλό και με παίρνει πάρα πολύ από κάτω. Το θέμα είναι να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να την μεταπείσουν και της έδωσαν λίγο χρόνο να το σκεφτεί.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε κατά της συμπαίκτριας του: «Έχει κάνει ένα σούσουρο από το πουθενά, όλο για το θεαθήναι, κοντεύει να λιώσει το παγωτό μου. Μας έχει πρήξει τα @ρχ@δι@, πάρε τον π@υλ@ να τελειώνουμε ρε φίλε! Πολλή τοξικότητα έχουμε ήδη μέσα στο παιχνίδι».

Τελικά η Βιβή αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαρία στον εαυτό της και παρέμεινε στο MasterChef.

Δείτε βίντεο εδώ.

READ MORE

LATEST NEWS