PEOPLE

«Εξαφανίστηκε» η Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο – Το παλάτι «σπάει» τη σιωπή του

Lifenews

Ο λόγος και οι θεωρίες

Οι βασιλικοί θαυμαστές ανησυχούν για την Κέιτ Μίντλετον επειδή εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν για την τύχη της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, με το παλάτι του Κένσινγκτον να βγάζει νέα ανακοίνωση για την υγεία της.

Να θυμίσουμε ότι στις 17 Ιανουαρίου έγινε γνωστό πώς η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες, επέστρεψε στο σπίτι της (δηλαδή το παλάτι της) για να αναρρώσει και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της το Πάσχα. Οι φήμες ξεκίνησαν από την στιγμή που ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο μνημόσυνο του παππού του. Αμέσως το ίντερνετ γέμισε με εικασίες για την υγεία της Κέιτ.

Το παλάτι επιμένει πως «παραμένει καλά στην υγεία της» και αναρρώνει, όμως ανησυχία προκαλεί η σιωπή που διατηρεί σχετικά με το ζήτημα που αντιμετώπιζε. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό, είναι πως δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Έχει να εμφανιστεί δημόσια από τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον, ανακοίνωσε την Πέμπτη πώς «συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβασή της στην κοιλιακή χώρα». «Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει», πρόσθεσε.

Η απάντηση της «εξαφάνισης» μέσα από την ανακοίνωση του παλατιού

Μπορεί ο πρίγκιπας Κάρολος να ήταν πιο ανοιχτός σε ό,τι αφορά στην υγεία του, όμως η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να αντιμετωπίσει ιδιωτικά τη δική της κατάσταση. Στην αρχική δήλωση του Παλατιού σχετικά με την επέμβαση, έγινε ξεκάθαρο πως εκείνη «επιθυμεί να παραμείνουν προσωπικές οι ιατρικές πληροφορίες» και ότι «λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν θα υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται να μοιραστεί».

Επιπλέον, η ίδια έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει στα παιδιά της μία φυσιολογική ζωή, όσο αναρρώνει. Ο Ουίλιαμ τη βοήθησε σε αυτό, ακυρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις του για να παραμείνει κοντά στην οικογένειά τους.

Η νέα ανακοίνωση από το Παλάτι για την υγεία της δείχνει ότι στο Μπάκιγχαμ είναι έξαλλοι

Νέο ανακοινωθέν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, δόθηκε στη δημοσιότητα καθώς οι εικασίες οργιάζουν στο διαδίκτυο, ειδικά μετά την απουσία του Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. «Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία δείχνει μια δυσαρέσκεια για τα όσα ακούγονται, οι αξιωματούχοι, ωστόσο, πρόσθεσαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να τα πάει «καλά».

Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα. Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι βασιλικοί σχολιαστές κάλεσαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή, ειδικά μετά από όσα ακούγονται.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε στη MailOnline ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικές στιγμές», εννοώντας ότι υπάρχει αναταραχή μετά την διάγνωση του Καρόλου με καρκίνοο. «Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ την τελευταία στιγμή, αναπόφευκτα θα υπάρξουν εικασίες, κάποιες από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες. Υπήρχαν χαζές αναφορές σε δημοσίευμα τις προάλλες για την υγεία της Κέιτ, για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά αυτές οι φήμες κυκλοφόρησαν γρήγορα σε όλο τον κόσμο», συνέχισε λέγοντας.

Παραμένουν οι διαδικτυακές θεωρίες

Επειδή δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για την επιλογή της μυστικοπάθειάς της, οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν. Άλλοι θεωρούν ότι η Κέιτ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας -ίσως να έχει υποστεί νευρικό κλονισμό-, ενώ οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο στην πλατφόρμα «Reddit» ακόμα και για… διαζύγιο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», επικαλούμενη σχόλια ακολούθων σε Twitter και Reddit, η φαντασία τους οργιάζει για το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μία από τις εικασίες των ακολούθων στα social media αναφέρει ότι η Κέιτ είναι πολύ άρρωστη και γι’ αυτό δεν μπορεί πλέον να ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα. Και μια από τις πιο τρελές θεωρίες που έχουν διατυπωθεί για την Κέιτ είναι ότι υποβλήθηκε σε λίφτινγκ για την ανόρθωση γλουτών αλά Brazil και χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναρρώσει. Συγκεκριμένα, στο Twitter ένας ακόλουθος διερωτάται: «Έκανε επέμβαση ανόρθωσης γλουτών η Κέιτ Μίντλετον; Μου έλειψε».

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS