PEOPLE

Τάιλερ Μακμπέθ: Η αποκάλυψη για τον γάμο με τον Στέφανο Κασσελάκη – «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

Lifenews

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια που έχουν με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είναι να παντρευτούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι αλλά και στα πιο μακροπρόθεσμα πλάνα που είναι να μείνουν στη χώρα μας για τουλάχιστον μία δεκαετία.

«Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς. Αλλά σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας, είναι εξαιρετική ευκαιρία», είπε αρχικά μιλώντας στο Star και απαντώντας σε ερώτηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το σενάριο να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

Ο Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρθηκε και στις φήμες ότι προσφάτως αγόρασαν σπίτι στο Κολωνάκι. «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον», υπογράμμισε.

«Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου»

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε και στη ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και στο τι είναι αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο. «Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου… Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου», είπε ακόμα.

«Παρ’ όλ’ αυτά ζεις την εμπειρία του να μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές», προσέθεσε.

«Η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή σε αλλαγές και στη διαφορετικότητα. Ενώ η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμό», σημείωσε αναφερόμενος στις διαφορές Ελλάδας – ΗΠΑ.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας ότι έχει έρθει σε επαφή με νοσοκομεία για να προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά.

«Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο», είπε ακόμα.

«Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς, σκοπούς. Για την Ελλάδα», συμπλήρωσε.

«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές»

Τέλος, ο Τάιλερ Μακμπέθ, αναφέρθηκε και στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα εμφανίστηκε θετικός για το μέλλον του κόμματος, εκτιμώντας ότι μέχρι τις ευρωεκλογές θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει τους στόχους του.

«Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν ‘τι θα γίνει αν δεν’, είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα και μια πιο συγκεντρωμένη νοοτροπία – λογική για το πώς έχει δημιουργηθεί το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του», κατέληξε.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS