HOLLYWOOD NEWS

Κάνιε Γουέστ: Το δημόσιο μήνυμα στην Καρντάσιαν – «Κιμ, πάρε τα παιδιά μου τώρα από αυτό το σχολείο…»

Lifenews

Ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως δεν καταφέρνουν να λύνουν τις διαφωνίες τους από κοντά, για την ανατροφή των παιδιών τους.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει ο ράπερ να εννοηθεί με την ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στο Instagram.

Ο «Ye» ανέβασε ένα στιγμιότυπο με το δημόσιο μήνυμα στην πρώην σύζυγό του, που της ζητά να απομακρύνει τα παιδιά τους μακριά από το σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει: «Κιμ, πάρε τα παιδιά μου από το Sierra Canyon τώρα. Είναι ένα ψεύτικο σχολείο για διασημότητες που χρησιμοποιούνται από το "σύστημα"».

Η ανάρτησή του

Το ζευγάρι χώρισε το 2021, ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και έκτοτε η συμπεριφορά του Γουέστ, έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολλά ερωτηματικά, ενώ συχνά γίνεται θέμα συζήτησης στα media, η διαφωνία του με την Καρντάσιαν όσον αφορά την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Από τον Οκτώβριο του 2022, ο ράπερ έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με το σχολέιο που έχει επιλέξει η τηλεπερσόνα για ντα παιδιά τους. Όπως καθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να "συμβιβαστεί" όταν πρόκειται για την εκπαίδευση των τεσσάρων παιδιών του.

Αναλυτικά, ο Γουέστ είχε πει για το Sierra Canyon ότι: «Το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν όλα τα παιδιά των διασημοτήτων και να τα ρίχνουν στο ίδιο σχολείο», υποστηρίζοντας ακόμη, ότι η διεύθυνση προσπαθεί να τα «κατηχήσει».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε έρθει σε συμβιβασμό - αλλά δεν έχω τελειώσει γιατί δεν συμβιβάζομαι» είχε πει τέλος, ο Κάνιε Γουέστ και από ό,τι φαίνεται, ήρθε η ώρα να διεκδικήσει την αλλαγή στο σχολείο των παιδών.

Πηγή: protothema.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS