LIFESTYLE

MasterChef: Ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Lifenews

Μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια

Εβδομάδα θρίλερ έχει ξεκινήσει στο MasterChef με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Συγκεκριμένα χθες οι τρεις κριτές chef Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους ότι τίποτα από όσα γνώριζαν, δεν θα ισχύει πλέον.

Αρχικά, οι δύο αρχηγοί ομάδων δεν βρίσκονται πια σε αυτήν την προνομιακή θέση. Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν από μία νέα αφετηρία με δέκα μονομαχίες ανάμεσα στους 20 παίκτες. «Δύο είναι οι σταθερές. Οι μονομαχίες και η μαγειρική. Τα ζευγάρια θα τα φτιάξουμε από το μηδέν. Σε κάθε ζευγάρι η καλύτερη προσπάθεια θα είναι ασφαλής. Ο χαμένος από κάθε ζευγάρι αυτόματα υποψήφιος. Τι σημαίνει αυτό; Ξεκινάτε να μαγειρεύετε 20, οι 10 θα είναι ασφαλείς, οι 10 με τις χειρότερες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι» ανέφερε στο χθεσινό MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς.

O Νίκος και ο Λευτέρης ήταν αυτοί που είχαν το καλύτερο πιάτο και εξασφάλισαν την ασυλία για όλη την εβδομάδα, πράγμα που συνεπάγεται απευθείας πρόκρισης στους «18» του MasterChef 2024.

Οι 10 παίκτες κλήθηκαν να εκτελέσουν δύο απαιτητικές συνταγές με αλμυρό και γλυκό. Οι δύο παίκτες που έμειναν στο τέλος με τις χειρότερες προσπάθειες δέχθηκαν τα σχόλια των κριτών, αλλά αυτή που δεν ανταποκρίθηκε στο προσδοκώμενο ήταν του Θάνου. Όπως επισήμαναν οι κριτές, το αλμυρό πιάτο του Θάνου δεν είχε καθόλου σέλερι με αποτέλεσμα αυτή η άτυχη στιγμή να του στερήσει την πορεία του στο MasterChef τόσο πρόωρα.

Οι συμπαίκτες του μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια για τον ίδιο και ξέσπασαν σε δάκρυα.

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS