LIFESTYLE

Πρώην διαγωνιζόμενη του Ελληνικού «MasterChef» έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της

Lifenews

«Θέλω να πάω στην εκκλησία, να ντυθώ νύφη»

Η πρώην διαγωνιζόμενη του «MasterChef», με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μίλησε για τη δική της επιθυμία να παντρευτεί. 

Ο λόγος για την Ντέμη Γεωργίου, που αποκάλυψε στην εκπομπή «Γεια σου» πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της και τόνισε ότι θα ήθελε να κάνει θρησκευτικό γάμο.

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε πρόταση γάμου στη  σύντροφό της - "Θέλω να παντρευτώ σε εκκλησία" | fthis.gr

Συγκεκριμένα, είπε: «Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ… Δεν θέλω να πάω σε δημαρχείο, θέλω να πάω σε εκκλησάκι».

Σχετικά με τη σύντροφό της, ανέφερε: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο».

Ενώ, για τη στάση της εκκλησίας ως προς το θέμα, σχολίασε: «Πιστεύω στην εκκλησία, αγαπώ, πιστεύω. Έχω μεγαλώσει μες την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο».

Δείτε το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS