ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

5 τρόποι για να αναγνωρίσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιου

Lifenews

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου

Καθημερινά έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Αλλά, πόσο συχνά καταλαβαίνεις τις πραγματικές προθέσεις τους; Και, εντάξει, η αλήθεια είναι πως αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα. Τη μία στιγμή νομίζεις πως έχεις καταλάβει και «διαβάσει» τις σκέψεις κάποιου, και την άλλη στιγμή μένεις έκπληκτος από τη συμπεριφορά του.

Διάβασε παρακάτω 5 τρόπους για να αναγνωρίσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιου.

Παρατήρησε τη στάση του σώματός του

Ναι, το σώμα λέει πολλά περισσότερα από ό,τι νομίζεις. Κάτι που φαίνεται συνηθισμένο, μπορεί να αποκαλύπτει περισσότερα για κάποιον. Χρειάζεται να δίνεις πάντα προσοχή στη στάση του σώματος των ανθρώπων, τις εκφράσεις του προσώπου, καθώς και τις χειρονομίες.

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου

Ποτέ μην υποτιμήσεις αυτή τη μικρή φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η διαίσθησή σου είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει να διακρίνεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιου. Βασίζεται σε εμπειρίες και υποσυνείδητες παρατηρήσεις μιας ολόκληρης ζωής.

Παρατήρησε πώς αντιδράει σε αγχωτικές συνθήκες

Η πραγματική δοκιμασία του χαρακτήρα ενός ατόμου είναι στο πώς αντιδρά κάτω από άγχος ή πίεση. Όταν η ψυχραιμία και η φιλική συμπεριφορά κάποιου μετατραπεί ξαφνικά σε αρνητικότητα και νεύρα, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Δώσε βάση στο πώς συμπεριφέρεται στους άλλους

Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους άλλους, ειδικά εκείνους που θεωρούν «λιγότερο σημαντικούς», λέει πολλά για την προσωπικότητα και τις προθέσεις τους. Η απαξιωτική και συγκαταβατική συμπεριφορά, και γενικά η ασέβεια προς τους άλλους, δεν είναι καλά δείγματα. Οι πραγματικές προθέσεις συχνά αποκαλύπτονται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τους άλλους.

Δώσε έμφαση στο πώς αλλάζει η συμπεριφορά του με την πάροδο του χρόνου

Ο χαρακτήρας ενός ατόμου δεν αποκαλύπτεται σε μία μόνο στιγμή, αλλά με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, ένα συγκεκριμένο περιστατικό ή ξέσπασμα μπορεί να μην αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τον πραγματικό χαρακτήρα ή τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου. Αλλά, η παρατήρηση της συμπεριφορά του σε βάθος χρόνου, δίνει μια πιο ακριβή εικόνα. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κρύβουν πάντα τον πραγματικό τους εαυτό.

READ MORE

LATEST NEWS