LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα σκληρά λόγια στη Super Κική - «Μου έστειλαν αυτό το χυδαίο βίντεο. Ντροπή...»

Lifenews

Θα της ευχηθώ ολόψυχα να το ξανανιώσει πολύ σύντομα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πριν από λίγες ημέρες με ένα gender reveal party έμαθαν συγκινημένοι το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το ξέσπασμα χαράς του Κύπριου τραγουδιστή και θεατρικού παραγωγού ήταν μεγάλο μόλις κατάλαωβε πως θα αποκτήσουν κοριτσάκι. Η Super Κική ανέβασε ένα βίντεο από τη στιγμή της αποκάλυψης του φύλου του παιδιού του ζευγαριού και άρχισε να τους ειρωνεύεται. 

Το βίντεό  ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου ο οποίος έξαλλος ανέφερε σε δικό του insta story: «Μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο TikTok που ανέβασε, όπου ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που πριν μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα, μάλλον το ξέχασε. Θα της ευχηθώ ολόψυχα να το ξανανιώσει πολύ σύντομα, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζαγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να σαι καλά, την αγάπη μας»

 

 

 
@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος - Μαυρίκιος Μαυρικίου

READ MORE

LATEST NEWS