HOLLYWOOD NEWS

Κρίστιαν Μπέιλ: Aγνώριστος στον νέο του ρόλο, θα παίξει το τέρας του Φρανκενστάιν

Lifenews

Κυκλοφόρησε φωτογραφία

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ετοιμάζεται για έναν νέο ρόλο στον οποίο θα αλλάξει και πάλι ριζικά την εμφάνισή του και η πρώτη φωτογραφία μόλις κυκλοφόρησε.

Ο ηθοποιός θα παίξει το τέρας του Φρανκενστάιν, αλλά οι πληροφορίες που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής για το επερχόμενο φιλμ είναι λίγες.

Η σκηνοθεσία ανήκει στη Μάγκι Τζίλενχαλ και θα είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα «Frankenstein; or, The Modern Prometheus» της Mary Shelley, καθώς η Universal Pictures κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για την ταινία του 1935, «Bride of Frankenstein».

Η δέσμευσή του Μπέιλ να ενσαρκώνει στο μέγιστο βαθμό τους χαρακτήρες που υποδύεται, αποδεικνύεται μέσα από τις σωματικές του μεταμορφώσεις, οι οποίες έχουν αφήσει έκπληκτο το κοινό.

Από το να αδυνατίσει σε υπερβολικό βαθμό ρισκάροντας την υγεία του για τον ρόλο του στην ταινία «The Machinist» μέχρι να αποκτήσει ένα γυμνασμένο σώμα σούπερ ήρωα για την ερμηνεία του ως Batman στην τριλογία «The Dark Knight», η προθυμία του 50χρονου ηθοποιού να υποστεί ακραίες αλλαγές για τους ρόλους του είναι απαράμιλλη. To 2013 έθεσε ξανά σε κίνδυνο την υγεία του για το «American Hustle», παίρνοντας πολλά κιλά. «Έφαγα πολλά ντόνατς, πάρα πολλά cheeseburger και ό,τι έβρισκα στα χέρια μου. Έφαγα κυριολεκτικά ό,τι μου ερχόταν», είπε στο People μετά το τέλος των γυρισμάτων ο ηθοποιός.

 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS