LIFESTYLE

Famagusta: Μια φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης

Lifenews

Ο Παύλος και η Ιφιγένεια έρχονται ακόμη πιο κοντά και η παλιά τους αγάπη φουντώνει

Η δραματική σειρά του MEGA και του Alpha Κύπρου, «Famagusta», ανοίγει αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 21:00, ένα ακόμη παράθυρο στα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου το 1974.

FAMAGUSTA_EP6_MPEZOS_GEORGIOU

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 (Κυριακή 25 Φεβρουαρίου)

Στο σήμερα, η σκιά της ενοχής του Μάικλ για τον φόνο της Ελένης, συνεχίζει να τον βαραίνει. Προσπαθεί να συναντηθεί με τη Σιμώνη προκειμένου να την πείσει για την αθωότητά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παύλος με την Ιφιγένεια τα ξαναβρίσκουν, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον μικρό Αντρίκο. Η Μαριάννα και ο Θοδωρής πάνε σε σύμβουλο γάμου, όμως εκείνον φαίνεται να τον απασχολεί κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ο Παύλος και ο Τεύκρος χαζεύουν φωτογραφίες του Μάριου στη φάρμα. Μέσα σε αυτές ο Παύλος ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την εξιχνίαση του φόνου της Ελένης…

Δύο νέες μαρτυρίες για το ντοκιμαντέρ του Μάικλ αποτυπώνουν γλαφυρά τον όλεθρο του πολέμου. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος παλεύει να πείσει τον περίγυρό του για την αθωότητά του. Μια φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης. Ο Παύλος και η Ιφιγένεια έρχονται ακόμη πιο κοντά και η παλιά τους αγάπη φουντώνει. Το ντοκιμαντέρ του Μάικλ αποτυπώνει τις μαρτυρίες γυναικών που βρέθηκαν στα «στρατόπεδα βιασμού».

READ MORE

LATEST NEWS