ΖΏΔΙΑ

Τα ζώδια που συμβιβάζονται περισσότερο στη σχέση τους

Lifenews

Βάζουν πάνω από τις δικές τους ανάγκες αυτές του συντρόφου τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις στις σχέσεις μας. Ωστόσο, ορισμένοι αντιλαμβάνονται αυτές τις υποχωρήσεις ως «βάρος».

Άλλοι θεωρούν πως έτσι δείχνουν στο ταίρι τους πως υπολογίζουν τα συναισθήματά τους. Μάλιστα, τείνουν να δίνουν μεγαλύτερη αξία στη σχέση τους, αφήνοντας συχνά στην άκρη τις δικές τους ανάγκες. Αν και αυτό δεν είναι απόλυτα υγιές, αφού σε μία σχέση η ισορροπία διατηρείται από τους δύο και όχι από τον έναν, εκείνοι πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο δείχνουν το πόσο σημαντικός είναι ο δεσμός για αυτούς.

Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν;

Καρκίνος

Όταν δένονται με κάποιον οι Καρκίνοι είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τα πάντα – είτε πρόκειται για ερωτική είτε για φιλική σχέση. Όταν είναι ερωτευμένοι φροντίζουν να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες του συντρόφου τους, επειδή θέλουν να τον βλέπουν ευτυχισμένο. Δεν ενδίδουν στις πιέσεις που ασκεί το ταίρι τους, αλλά ακολουθούν την καρδιά τους. Θεωρούν πως κάνοντας οι ίδιοι πίσω ευχαριστούν τον άνθρωπό τους, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνους. Ωστόσο, θα αντιδράσουν αν καταλάβουν ότι ο άλλος προσπαθεί να τους επιβάλλει τι θα κάνουν.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου συχνά συμβιβάζονται επειδή θέλουν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν. Θεωρούν αποτυχία τον χωρισμό, γι’ αυτό και δέχονται αλλαγές που μπορεί να συμβαίνουν. Προσαρμόζονται και δίνουν μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, για να ικανοποιήσουν το ταίρι τους και να μην χαλάσουν αυτό που με κόπο έφτιαξαν.

Ζυγός

Γνωρίζοντας πως κύριο χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι η ισορροπία, θα υποθέταμε πως είναι πρόθυμοι να κάνουν ορισμένες θυσίες στη σχέση τους. Εκείνοι, όμως, πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα. Προσπαθώντας να διατηρήσουν σε αρμονία τη σχέση τους, κάνουν πίσω και προσπαθούν πάντα να συνεργάζονται ήρεμα. Επειδή, μπορούν να δουν την κάθε πλευρά ενός ζητήματος, προσπαθούν να εξισορροπούν καταστάσεις και να επιλύουν συγκρούσεις. Τα καταφέρνουν, κάνοντας πολύ συχνά συμβιβασμούς.

ΠΗΓΗ: Marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS