PEOPLE

Μοντέλο του OnlyFans αποκαλύπτει το εκπληκτικό ποσό που έβγαλε μόνο από ένα βίντεο

Lifenews

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς

Ένα αδιανόητο ποσό κέρδισε η Belle Delphine από ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που ανέβασε στο OnlyFans το 2020.

H Belle Delphine είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο OnlyFans αυτή τη στιγμή και συχνά μιλάει στη δημοφιλή πλατφόρμα για τα χρήματα τα οποία βγάζει. Μάλιστα, πολλές φορές τα ποσά αυτά είναι αδιανόητα.

Αφού συγκέντρωσε εκατομμύρια θαυμαστές στο Instagram το 2019, άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες φορώντας μια ροζ περούκα, η οποία έγινε το σήμα κατατεθέν της.

Πρόσφατα η διάσημη influencer μίλησε σε ένα podcast και αναφέρθηκε με λεπομέρειες για τη ζωή της από τη στιγμή που άρχισε να ασχολείται με το OnlyFans.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι το 2020 κέρδισε το ποσό των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων από ένα μόνο βίντεο στο OnlyFans«Γνώριζα ότι είχα πάνω μου τα περισσότερα βλέμματα στο διαδίκτυο. Κι αυτό επαληθεύτηκε».

Και πρόσθεσε: «Ήταν η εποχή που όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω μου. Γι αυτό έκανα όλα αυτά τα podcast, διότι γνώριζα ότι είχα φτάσει στην κορυφή. Χρειαζόμουν όλα τα βλέμματα να είναι πάνω μου για να καταφέρω αυτό το βίντεο να πουλήσει τόσο πολύ».

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι δεν ήταν εύκολο γι αυτήν. «Ήταν αρκετά άβολο. Δεν είναι εύκολο να δημοσιεύεις το πρώτο σου βίντεο ερωτικού περιεχομένου, γνωρίζοντας ότι θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι. Η πίεση ήταν μεγάλη για μένα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

READ MORE

LATEST NEWS