ΖΏΔΙΑ

Εποχή των Ιχθύων: Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο θετικά από τα υπόλοιπα

Lifenews

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου των Ιχθύων

Σηματοδοτώντας το 12ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μετά τον Υδροχόο και πριν από τον Κριό, η περίοδος των Ιχθύων διαρκεί από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου κάθε έτους.

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, λοιπόν, περιμένετε να κατακλυστείτε από δημιουργικές ιδέες και ρομαντικές βλέψεις. Αγκαλιάστε την ελπίδα και την αθωότητα σε ό,τι κάνετε και περιμένετε μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα να σας αγγίξουν. Η καρδιά κυβερνά το μυαλό αυτές τις ημέρες και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου των Ιχθύων.

Λέων

Η πνευματική σας αντοχή και η ικανότητα να βλέπετε μέσα από καταστάσεις θα σας ωθήσουν μόνο μπροστά. Τυχαίες συναντήσεις, συνεργασίες και εκδηλώσεις σάς περιβάλλουν αυτή την εποχή. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και ακούστε προσεκτικά το ένστικτό σας. Η τύχη σας μιλάει με τους πιο διακριτικούς τρόπους- έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας.

Ζυγός

Μη φοβηθείτε να πάρετε ρίσκα αυτή την εποχή, καθώς ένα πέπλο προστασίας απλώνετε πάνω σας. Ό,τι κι αν κάνετε ή πού βρίσκεστε στη ζωή σας, είστε ασφαλείς και η σοφία και η εσωτερική σας καθοδήγηση διασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε ευθυγραμμισμένοι με τα θέλω σας. Ακούστε το ένστικτό σας και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Ιχθύς

Είναι η εποχή των γενεθλίων σας και το σύμπαν είναι ιδιαίτερα ευγενικό μαζί σας. Ετοιμαστείτε να λάβετε δώρα χρόνου, χρήματος και οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Η γενέθλια εποχή σας είναι πιθανό να μοιάζει με ένα τεράστιο πάρτι και θα είστε σε μεγάλα κέφια. Διατηρήστε καθαρό το μυαλό σας για να συνεχίσετε να δημιουργείτε. Η φήμη και η τύχη γίνονται δεύτερο δέρμα σας και εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε τα θετικά, νιώθοντας ευγνωμοσύνη.

 ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS