ΖΏΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δεν κάνουν δεσμευτικές σχέσεις

Lifenews

Επιλέγουν πιο... ελεύθερα σχήματα

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω πρέπει να ξέρεις ότι δεν έχουν καμία διάθεση να σου προσφέρουν αποκλειστικότητα και μακρόχρονη δέσμευση. Αντίθετα, θέλουν να έχουν ελευθερία και αυτοδιάθεση και φυσικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αν το ίδιο κάνει και το ταίρι τους, χωρίς να ζηλέψουν ή να κάνουν σκηνικά, κάτι που σημαίνει ότι είναι υπέρ των "ανοιχτών" ή ελέυθερων σχέσεων. Για να δούμε ποια είναι:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού. Ο «χαλαρός» τύπος που δεν δεσμεύεται εύκολα και θέλει να έχει τις πόρτες του ανοιχτές. Ο Υδροχόος πολύ εύκολα θα δεχόταν μια ελεύθερη σχέση, χωρίς περιορισμούς, χωρίς "πρέπει" και "μη"! Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τον περιορίσεις και αν ποτέ του πρότεινες κάτι τέτοιο, δε θα το δεχόταν με μεγάλη χαρά. Ικανοποίηση χωρίς... υποχρεώσεις; Ό,τι πρέπει για εκείνον...

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός και σχεσάκιας. Αλήθεια είναι αυτό. Ωστόσο, έχει και μια ακόμα πλευρά την οποία κρατά πολύ καλά κρυμμένη. Μέχρι να βρει τον "ιδανικό" έρωτα, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να εμπλακεί σε μια ελεύθερη σχέση και να περνά απλώς καλά. Δεν έχει τόσους… φραγμούς όσους θέλει να παρουσιάζει προς τα έξω. Θα έλεγες ότι είναι και... χαλαρών ηθών, κάτι που δε φαίνεται προς τα έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι το κατ' εξοχήν ζώδιο που φλερτάρει και θέλει να παίζει σε πολλά ταμπλό. Δεν θα δεσμευτεί εύκολα και ακόμα και αν το κάνει, θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί από την φύση είναι… μπερμπάντης. Ο Δίδυμος δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει μαζί σου μια ελεύθερη σχέση και να διατηρεί ο καθένας σας την ζωή του. Ελευθερία δώσε του και είναι ικανοποιημένος.

ΚΡΙΟΣ

Όπως και ο Δίδυμος, έτσι και ο Κριός, θέλει να φλερτάρει και βαριέται εύκολα. Θα δεχόταν άνετα να κάνει μια ελεύθερη σχέση, διότι παράλληλα θα είχε όλα όσα τον καλύπτουν. Και καλά θα περνούσε και ελεύθερος θα ήταν και δεν θα βαριόταν και θα ήταν ο μόνιμος κυνηγός που «απολαμβάνει» κάθε φορά και διαφορετικό θήραμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τύπος που παραπέμπει λίγο σε… χίπη. Θέλει να είναι ελεύθερος, απεριόριστος και χωρίς έγνοιες και δράματα στη ζωή του. Να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν και να απολαμβάνει και τις χαρές του έρωτα. Θα μπορούσε εύκολα να κάνει μια ελεύθερη σχέση, χωρίς ερωτήσεις και χωρίς περιορισμούς. Είναι θα λέγαμε στο… DNA του κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: Αstrology.gr

READ MORE

LATEST NEWS