LIFESTYLE

Παντελής Παντελίδης: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του και τα συγκινητικά λόγια της Μίνας Αρναούτη, για τα 8 χρόνια από τον θάνατό του

Lifenews

Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν χθες Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στην περιοχή του Ελληνικού.

Με αφορμή τα 8 χρόνια που πέρασαν από την ημέρα που ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη κοινοποίησε μια φωτογραφία του γιου της, η οποία στο πλάι έγραφε τα προτερήματά του, ενώ στη λεζάντα η ίδια σημείωσε: «Φωτεινό μου πλάσμα». 

Παράλληλα, η Μίνα Αρναούτη, μία από τις δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή, που τραυματίστηκαν, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε στα instastories ένα απόσπασμα από το κομμάτι του Παντελή Παντελίδη «Τίποτα» και έγραψε: «Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς. Δεν θα άφηνες κανέναν να με πειράξει, θα ήσουν εκεί... Δεν μπορώ να σε ξεχάσω, είναι τόσα πολλά που θα σε θυμάμαι για πάντα. Λείπεις... σε θέλαμε όλοι μαζί μας».

 

READ MORE

LATEST NEWS