ΖΏΔΙΑ

Αυτά τα τέσσερα ζώδια αν σε χωρίσουν δεν θα υπάρξει ποτέ γυρισμός!

Lifenews

Αν σου πουν ότι χωρίσατε, δεν αστειεύονται

Η αστρολογία μας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ματιά στη συμπεριφορά και στις τάσεις των ανθρώπων σχετικά με διάφορες πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένων των αισθηματικών σχέσεων.

Όταν πρόκειται για τον τερματισμό μιας σχέσης, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που δεν διστάζουν να πουν “τέλος” όπου το εννοούν.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που δεν αστειεύονται όταν λένε “αντίο” και τον τρόπο που αντιδρούν στο τέλος μιας σχέσης.

Ταύρος

Ο Ταύρος, ο πεισματάρης του ζωδιακού, μην ξεχνάς ότι είναι και πολύ υπομονετικός. Για να έφτασε στο σημείο να χωρίσει ένα άτομο που μισεί τις αλλαγές, τότε μάλλον το σκεφτόταν καιρό και η κατάσταση για εκείνον έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οτιδήποτε κι αν ισχύει που τον ώθησε στην απόφαση της διάλυσης, είναι σχεδόν αδύνατο να του το αλλάξεις, γιατί θα παραμείνει αμετακίνητος. Ακόμη κι αν έγινε κάποια παρεξήγηση – πράγμα όχι και τόσο πιθανό, αφού μελετούσε εδώ και καιρό την κατάσταση – δεν θα μπορέσεις να του εξηγήσεις με επιχειρήματα την δική σου θέση, ώστε να βρείτε μία μέση λύση. Αποφάσισε να πει ‘τέλος’ και το εννοεί. Θα του πάρει καιρό, βέβαια, να προχωρήσει σε κάτι καινούριο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που μελετημένα και μεθοδικά θα οδηγηθεί σε ένα χωρισμό και θα έχει σίγουρα τους σοβαρούς του λόγους και θα είναι ανένδοτος. Είναι από τα «αγύριστα» κεφάλια του ζωδιακού, όπου αν πει τέλος, ρίχνει ταφόπλακα πίσω του και δεν ξαναγυρνά. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι θα θέλει με κάποιο τρόπο να πάρει την ρεβάνς του, αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν ο ίδιος επέλεξε το χωρισμό, θέλει με κάθε τρόπο να τιμωρήσει το σύντροφό του γιατί τον έφερε σε αυτό το σημείο!

Λέων

Ο Λεοντόκαρδος του ζωδιακού μπορεί να φημίζεται για την μεγάλη του καρδιά και για τα γενναιόδωρα συναισθήματα, όμως όταν σφυρίξει και λήξει μία σχέση, δεν γυρνά ποτέ να κοιτάξει πίσω ! Μπορεί να δώσει πολλές ευκαιρίες σε καβγαδάκια, διαφωνίες ή μίνι – χωρισμούς, όταν όμως το πάρει απόφαση, τηρεί ευλαβικά τα λεγόμενά του και δεν πέφτει στην λούμπα να δείξει ούτε στιγμή αδυναμία, νοσταλγία, ή και επιθυμία για επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και συνεπής στους στόχους του. Από τη στιγμή που θα αισθανθεί ότι η σχέση του τον αποσπά από τους στόχους και την προσωπική του εξέλιξη, είναι πιθανό να αποφασίσει να τερματίσει τα πράγματα. Το συγκεκριμένο ζώδιο, δεν είναι τύπος που θα αφήσει κανέναν να τον εμποδίσει τον δρόμο του προς την επιτυχία, όσο κι αν τον αγαπάει. Αν νιώθει ότι μια σχέση τον κρατάει πίσω ή δεν είναι πλέον θετική για τη ζωή του, θα λάβει την απόφαση, αργά ή γρήγορα να την λήξει, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται με την έναρξη μίας τρομερά μοναχικής περιόδου. Το γήινο στοιχείο του και η παρορμητική του ιδιότητα τον καθιστούν αποφασιστικό και πιστό στις αποφάσεις του.

ΠΗΓΗ: Ζnews.gr

READ MORE

LATEST NEWS