LIFESTYLE

Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου αν θα πήγαινε Eurovision με την Κύπρο - Θα είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς;

Έλενα Τσιακούπη

Τα είπε όλα

Aποκαλυπτικότατη η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελπίδας Ιακωβίδου "Ομορφή μέρα".

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο της εκπομπής , Χριστιάνα Αντωνίου, η Έλενα Παπαρίζου, μίλησε για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision.

Η απάντηση της θα φέρει χαρά, καθώς βλέπει με θετικό μάτι μια τέτοια περίπτωση, εαν βέβαια και η πρόταση της ταιριάζει.

Εν συνεχεία μίλησε για την αγάπη της για την Κύπρο αλλά και ξεκαθάρισε όσα ακούγονταν για το αν θα είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς στην Eurovision στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ελληνικές εκπομπές, και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο η Έλενα Παπαρίζου - η μοναδική καλλιτέχνης που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα -, δέχθηκε πρόταση προκειμένου να συμμετάσχει στη φετινή Eurovision. Συγκεκριμένα η πρόταση αυτή αφορά τον ρόλο της παρουσιάστριας, ίσως για τη μετάδοση του διαγωνισμού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ή ίσως για να παρουσιάσει αφιερωματικές εκπομπές για τα 50χρονα.

Η Έλενα Παπαρίζου απάντησε στην Χριστιάνα Αντωνίου και την εκπομπή "Ομορφη μέρα" , αναφέροντας ότι " Δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω... δεν είναι κάτι που είπα ναι ή όχι... ήταν μια σκέψη, δεν υπήρχε μια ολοκληρωμένη ιδέα ή πρόταση . Η ΕΡΤ ξέρει ότι πάντα στηρίζω την Eurovision""

Δείτε το βίντεο στο 5ο λεπτο για το αν θα εκπροσωπούσε την Κύπρο και στο 2ο λεπτό για αν το έχει δεχθεί πρόταση να παρουσιάσει την Eurovision:

READ MORE

LATEST NEWS