LIFESTYLE

Η σημαντική συμβουλή της Παπαρίζου στην Σίλια Καψής - Η αποκάλυψη ότι πέρασε δύσκολες στιγμές στην Eurovision

Lifenews

Αποκαλύψεις

Στην Κύπρο βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου και η εκπομπή "Ομορφη μέρα" ,  δεν έχασε την ευκαιρία με την δημοσιογράφο Χριστιάνα Αντωνίου να αποσπά δηλώσεις από την τραγουδίστρια.

Φυσικά δεν μπορούσε μέσα σε άλλα να παραλείψει την ερώτηση για το αν έχει δει την Σιλια Καψής που  θα εκπροωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision, αποκαλύπτωντας ότι "Δεν την έχω δει αλλά ανυπομονώ και να την δω και να την ακούσω"

Τι συμβουλή θα έδινε στην Σίλια Καψής για την Κύπρο και την Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα είπε : "Να είναι ο εαυτός τους να το απολαύσουν. Είναι μεγάλο το χάος....Ειναι να μην τους καταβάλει το άγχος...Το πιο σημαντικό να είναι συγκεντρωμένες στις πρόβες τους και να το απολαύσουν".

Στη συνέχεια σε ερώτηση της Χριστιάνας αν νοσταλγεί την Eurovision, έφερε στο φως μια αποκάλυψη "Και ναι και όχι...Ηταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα γιατί έχω πολλές απώλειες μνήμης από την παρα πολλή δουλειά και την αϋπνία. Είχα επισκεφθεί και 17χώρες γιατί ήμουν και Πρέσβειρα Τουρισμού , δούλευα και νύχτα. Ηταν δύσκολη περίοδος στο τέλος όμως ο απόηχος ή αυτό που μένει είναι απόλαυση και κάτι θετικό μέσα μου"

Δες στο 4ο λεπτό:

 

READ MORE

LATEST NEWS