HOLLYWOOD NEWS

"Δεν μπαίνω στο ίδιο δωμάτιο μαζί σου": Ποιον έδιωξε ο Χάρι όταν έφτασε στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του

Lifenews

Η απογοήτευση του Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι "δεν ήθελε να βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο" με τη βασίλισσα Καμίλα όταν βρέθηκε στο Λονδίνο για να συναντήσει με τον πατέρα του, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, σύμφωνα με πηγές.

Ο δούκας του Σάσεξ λέγεται ότι δεν ήθελε να βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με τη βασίλισσα όταν έφτασε στο Clarence House, μετά από 11ωρη πτήση από Αμερική, για να συναντήσει μετά από μήνες τον καρκινοπαθή πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ'.

Σε άρθρο της στην Telegraph, η φίλη της Καμίλα και Βρετανίδα δημοσιογράφος Petronella Wyatt είπε: "Ο Χάρι, προτίμησε να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με τη θετή του μητέρα όταν μίλησε στον Βασιλιά για τη διάγνωση του καρκίνου".

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά ταξίδεψε στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα, για να δει τον πατέρα του για 30 λεπτά μετά την αιφνιδιαστική αποκάλυψη του καρκίνου του.

Δεν είναι κρυφό το γεγονός ότι ο Χάρι και η Καμίλα έχουν μια προβληματική σχέση. Όπως ισχυρίστηκε ο Χάρι στα απομνημονεύματά του με τίτλο Spare, η θετή του μητέρα διέρρεε ιστορίες για τη βασιλική οικογένεια στα μέσα ενημέρωσης για να ενισχύσει την εικόνα της.

Την χαρακτήρισε "επικίνδυνη" και "κακή" και ισχυρίστηκε ότι "τον είχε θυσιάσει" για να βελτιώσει τη φήμη της.

Η επίσκεψη αστραπή
Ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε στη βρετανική πρωτεύουσα με δεκάωρη πτήση από το Λος Άντζελες την Τρίτη και έφτασε στο Clarence House στις 14.42.

Ο Δούκας, ο οποίος έχει αποξενωθεί από τον πατέρα και τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ από τότε που εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή, επέστρεψε γρήγορα στο Λος Άντζελες και βρέθηκε στο Λας Βέγκας την επόμενη μέρα για να κάνει μια ομιλία σε μια τελετή απονομής βραβείων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο βασιλιάς είδε τον Χάρι μόνο για μισή ώρα για να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του, σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson.

Είπε στη Sun: "Δεν πρέπει να ανεβαίνει η αρτηριακή του πίεση. Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιο τύπο καρκίνου κι αν έχει, υποβάλλεται σε θεραπεία.

"Το καλύτερο πράγμα για αυτόν είναι η ηρεμία. Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, το σε αγαπώ μπαμπά, ελπίζω να γίνεις καλύτερα σύντομα, ποια θέματα θα τεθούν; Πράγματα που θα αυξήσουν την αρτηριακή του πίεση ".

Η απογοήτευση του Καρόλου
Ο Κάρολος λέγεται ότι απογοητεύτηκε πολύ από την απεικόνιση της βασίλισσας Καμίλα από τον γιο του στο βιβλίο του Spare.

Στα απομνημονεύματα, ο Χάρι έγραψε για την Καμίλα: "Έχω περίπλοκα συναισθήματα σχετικά με την απόκτηση ενός θετού γονιού που νόμιζα ότι με είχε θυσιάσει στον προσωπικό της βωμό δημοσίων σχέσεων".

Ο Χάρι ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος και ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν "παρακαλέσει" τον πατέρα τους να μην παντρευτεί την Καμίλα, επειδή φοβούνταν ότι θα γινόταν η "κακή θετή μητέρα" τους.

Σε ένα άλλο σημείο, ο Χάρι περιέγραφε την Καμίλα ως "επικίνδυνη" και "κακιά" που έκανε τα πάντα, μπροστά στην επιθυμία της να αλλάξει την αντίληψη του κοινού για αυτήν.

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη για την προώθηση του βιβλίου τον περασμένο Ιανουάριο με τον Άντερσον Κούπερ στην εκπομπή 60 Minutes του CBS News, ο Χάρι εξήγησε τους ισχυρισμούς του λέγοντας: "Ήταν το τρίτο άτομο στον γάμο τους, έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της. Αυτό την έκανε επικίνδυνη λόγω των σχέσεων που σφυρηλατεί με τον βρετανικό Τύπο.

"Λόγω των διασυνδέσεων που σφυρηλατεί… υπήρχε ανοιχτή προθυμία και από τις δύο πλευρές για ανταλλαγή πληροφοριών.

"Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία, και με την προθυμία της να γίνει Queen Consort, ήταν πρόθυμη να πατήσει επί πτωμάτων για να το καταφέρει".

 

READ MORE

LATEST NEWS