LIFESTYLE

Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήξερα ότι ήμουν όμορφη. Περπατούσα στον δρόμο και τράκαραν τα αυτοκίνητα, έπεφταν από τις μοτοσικλέτες»

Lifenews

«Δεν κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι, αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Δήμητρα Παπαδήμα και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Αρχικά είπε: «Δεν είχα καμία σχέση με τους γονείς μου. Η κόρη μου έχει τους τέλειους γονείς. Αισθανόμουν ανίκανη να γίνω μητέρα με όλα αυτά που είχα περάσει. Όσα δεν πήρα της τα έδωσα, σε σημείο που την πνίγω». 

Ανέφερε μάλιστα πως ήταν αρκετά όμορφη νεαρή και γίνονταν ατυχήματα για εκείνην. «Ήξερα ότι ήμουν όμορφη. Περπατούσα 17 χρονών στον δρόμο και τράκαραν τα αυτοκίνητα, έπεφταν από τις μοτοσικλέτες. Φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο και κουβαλούσα έναν σουγιά στην τσέπη μου», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου έκανε ιδιαίτερες αποκαλύψεις:  «Αν τον δείτε πώς ξυπνάει το πρωί, δε θα πιστέψετε πως είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Λέει “το μάτι μου αυτό είναι λίγο όρτσο”, και δεν ξέρω τι σημαίνει. Ξυπνάει και αρχίζει να μου κάνει μπαλέτο, πιρουέτες. Δεν υπάρχει. Τον τραβάω βίντεο, αλλά δε με αφήνει να το ανεβάσω» ενώ πρόσθεσε:

 «Δεν έχω κοιμηθεί με άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι ποτέ. Ούτε με το παιδί μου δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ούτε με άντρα έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι. Δεν μπορώ, θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου! Τεράστιο κρεβάτι έχω, γιατί πίστευα ότι θα κοιμόμουν με τον Γιάννη, αλλά...Και γιατί να κοιμόμαστε μαζί; Δεν κατάλαβα. Καλύτερα έτσι, αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια! Αυτό κρατάει και τη σχέση σε εγρήγορση. Γιατί άμα μένεις μαζί και κοιμάσαι μετά μαζί, το παραμύθι τελείωσε και απομυθοποιείς τον άλλον. Δεν είναι μόνο το ροχαλητό, γενικότερα ρε παιδί μου! Στρίβει, γυρνάει, δεν τον χωράει πουθενά, τραβάει τα παπλώματα και τα λοιπά. Γενικότερα, δε θέλω! Εγώ θέλω να είμαι μόνη μου! Να διαβάζω τα βιβλία μου, να ακούω τη μουσική μου, να ξαναδιαβάζω και να κλαίω όποτε θέλω».

READ MORE

LATEST NEWS