LIFESTYLE

Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη: Στο δείπνο με τον Γερμανό Πρόεδρο με… ξαναφορεμένη δημιουργία - Δείτε που την έβαλε πρώτη φορά - Φωτογραφία

Lifenews

Με το ίδιο φόρεμα

Η Πρώτη Κυρία, πάντα εμφανίζεται κομψή και προσεγμένη σε κάθε σημαντική συνάντηση ή εκδήλωση.

Στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας , Νίκος Χριστοδουλίδης στον Frank-Walter Steinmeier, η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, επέλεξε ένα κομψό πράσινο φόρεμα.

Ένα φόρεμα με αρκετά μηνύματα.. και καθόλου τυχαίο.

Αυτό όμως το ίδιο φόρεμα...κάτι μας θύμισε!!

Λίγους μήνες πρίν η Φιλίππα Καρσερά , φόρεσε το ίδιο φόρεμα στον γάμο του γιου της βασίλισσας Ράνιας στην Ιορδανία. Συγκεκριμένα στο γάμο τότε, είχε επιλέξει δυο διαφορετικά φορέματα, ένα ρόζ και το ίδιο πράσινο που φόρεσε και στο δείπνο με τον Γερμανό Πρόεδρο.

Η Φιλίππα Καρσερά, μέσα από αυτή την κίνηση, δίνει και ένα άλλο μήνυμα, της λιτότητας σε μια εποχή που το Παγκόσμιο προσπαθεί να ορθοποδήσει μέσα στην οικονομική και κοινωνικκή κρίση που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι το πράσινο είναι ένα από τα χρώματα που επιλέγει σε σημαντικές στιγμές. Ποιος θα ξεχάσει την εμφάνιση της στην υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Προεδρικές Εκλογές όπου εμφανίστηκε με ένα κομψό πράσινο φόρεμα κλέβοντας τις εντυπώσεις.

 

READ MORE

LATEST NEWS