LIFESTYLE

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Και μαζί να μη δουλεύουμε θα θυμάμαι τα γενέθλιά σου»

Lifenews

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η "Ελένη" είχε ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για τον συνεργάτη της.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε είσοδο στο πλατό και είπε: "Σήμερα είναι η μέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο "Χρόνια πολλά" σε έναν συνεργάτη που όπως του λέω κάθε φορά "Αγόρι μου και μαζί να μη δουλεύουμε δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με εσένα έχει γενέθλια το παιδί μου (η Λάουρα Λάτσιου)". Οπότε πραγματικά ανατροπή, φεύγω λίγο λίγο από την κουζίνα".

Τότε, η διάσημη παρουσιάστρια του Mega πλησίασε στο coffee table της εκπομπής και μαζί με την ομάδα της έσβησαν τούρτα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η ίδια και ο συνεργάτης της έκαναν μία σφιχτή αγκαλιά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να ευχαριστήσει όλη την "Ελένη" λέγοντας: "Σας ευχαριστώ όλους γιατί ξέρω ότι το νιώθετε το "Χρόνια πολλά". Σας ευχαριστώ γι' αυτήν τη σχέση που χτίσαμε, για τη σχέση που κατακτήσαμε, την κερδίσαμε. Μετά από χρόνια ξυπνάω το πρωί, έρχομαι στη δουλειά και λέω "Θέλω να πάω στη δουλειά", να σας δω, να κάνουμε πλάκα, να περάσουμε καλά. Αλήθεια σας ευχαριστώ για όλα και τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Πάνω απ' όλα εσένα Ελένη γι' αυτά τα τρία χρόνια".

"Και εγώ εσένα και όλους σας, δεν είναι η στιγμή για να πω τις ευχαριστίες μου, θα έρθει η ώρα" απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: yupiii.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS