LIFESTYLE

Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέσης: «Υπάρχει αγάπη», είπαν σε κοινές δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους

Lifenews

Το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου αλλά διατηρεί καλές σχέσεις

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου, αλλά συνεργάζονται για ένα πρότζεκτ.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τους εντόπισε σε κοινή φωτογράφηση που έκαναν λόγω του πρότζεκτ και ο Δημήτρης Κατριβέσης είπε: «Ετοιμάζουμε κάτι ρομαντικό και νόστιμο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, κλασσική συνταγή επιτυχίας. Η αγάπη είναι εκεί, η οικογένεια είναι εκεί, τα χαμόγελα είναι εκεί. Θέλαμε να το λύσουμε οι δυο μας, αυτή ήταν η μόνη δυσκολία».

Με τη σειρά της, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Έχουμε βρει την τάξη και την ηρεμία μας. Το έχουμε ξαναδεί να γίνεται. Από το 2016 είμαστε στενά συνδεδεμένοι επαγγελματικά».

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον χωρισμό της και διευκρίνισε πως διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά το διαζύγιό τους.

Πιο συκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Γιατί φαντάσου να βγει τώρα μια φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή να είμαι εγώ κάπου αλλού. Καλό είναι τουλάχιστον να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά μια επικεφαλίδα, "ναι, δεν είμαστε πια μαζί"».

 Επίσης, πρόσθεσε: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, ούτως ή άλλως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και από κοινού αποφασίσαμε να μην το αλλάξουμε αυτό».

Στο τέλος, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται σουηδικό. Για τα ελληνικά δεδομένα ίσως, δεν ξέρω. Αλλα όταν έχεις μια δουλειά που πάει πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες από την πλευρά ενός εκ των δύο... Είναι μια δουλειά που την έχουμε μαζί από το 2016».

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS