LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά» - Ενοχλημένη η μάνατζερ της, Βάσω Καπώνη

Lifenews

Τι πραγματικά έγινε στην Αμερικη

Μετά την συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου για το τι πραγματικά έγινε στην Αμερική ανάμεσα στην ίδια, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση , στις εκπομπές βγαίνουν κοντά τους πρόσωπα και σχολιάζουν τις σχέσεις που είχαν πριν τον καβγά.

Όλοι έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός πως η τραγουδίστρια ήταν η κύρια πηγή εσόδων της οικογένειας, αφού εκείνη τα πλήρωνε όλα, ωστόσο το ζευγάρι δούλευε στην ομάδα της. Μάλιστα, κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού, έχουν αναφέρει πως ο Φώτης Λώσης ήταν μάνατζερ της, με τον κουμπάρο του λέει πως αυτός και μόνο αυτός έκλεισε την περιοδεία της στην Αμερική.

Η μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου λοιπόν, Βάσω Καπώνη με την οποία συνεργάζεται πολλά χρόνια, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Πέμπτη 8/2 και όπως δήλωσε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Θα κινηθεί νομικά η μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου;
«Οτιδήποτε... για το ποιος έκλεισε τις συναυλίες στην Αμερική και ποιος μίλησε με τον παραγωγό το έχει δηλώσει ο ίδιος ο παραγωγός και έχει βγει και το έχει πει. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα τα έχει δηλώσει και η Άντζελα στο περιοδικό. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Για όλους αυτούς του χαρακτηρισμούς που ακούω γύρω από το όνομα μου από τον κύριο Εκμάλιαν, σκέφτομαι και εγώ να κινηθώ νομικά», ανέφερε αρχικά.

«Η Άντζελα το παλεύει δεν είναι και εύκολες καταστάσεις αυτές. Μια χαρά...» συμπλήρωσε η Βάσω Καπώνη για την ψυχολογία της Άντζελας Δημητρίου.

 

READ MORE

LATEST NEWS