PEOPLE

Πρίγκιπας William: Λύνει τη σιωπή του μετά την είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο

Lifenews

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο

Η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο έχει σοκάρει τον βρετανικό λαό. Με την Kate Middleton από την άλλη να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης από το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη, ο πρίγκιπας William έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά τις περιπέτειες υγείας της οικογένειάς του.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου παρέστη το βράδυ της Τετάρτης 7/2 στο Gala για την υποστήριξη της Φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου.Ο 42χρονος πρίγκιπας είναι προστάτης του οργανισμού και δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο William δήλωσε χιουμοριστικά: «Τις τελευταίες ημέρες έχω επικεντρωθεί σε ιατρικά θέματα, οπότε σκέφτηκα να έρθω σε ένα Gala για ασθενοφόρα για να φύγω από όλα αυτά».

Παράλληλα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του Buckingham για την διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο.

«Εκτιμούμε τα ευγενικά μηνύματα όλων. Σας ευχαριστούμε» είπε ο πρίγκιπας William στους ρεπόρτερ που ήταν έξω από την εκδήλωση.

Η συνάντησή του με τον Tom Cruise
Για την περίσταση ο πρίγκιπας της Ουαλίας επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν. Στο δείπνο είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον πρωταγωνιστή του Top Gun: Maverick, Tom Cruise. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν σχέση εκτίμησης.

Ο 61χρονος ηθοποιός είχε βρεθεί και στην κηδεία της μητέρας του William, πριγκίπισσας Diana το 1997. Επίσης, έχει πετάξει με το ελικόπτερο μέχρι το Windsor απλά και μόνο για να γευματίσει με την βασίλισσα Ελισάβετ λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022. O Tom Cruise ήταν και στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της τον Φεβρουάριο του 2022 αλλά δεν κατάφεραν να τα πουν από κοντά.

Ο ηθοποιός και ο William είχαν μια θερμή συνάντηση στην εκδήλωση. Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Tana Bryer ανέφερε από τη σκηνή ότι όλοι στέλνουν τις θετικές τους ευχές στον βασιλιά δείχνοντας τη στήριξή της και στον πρίγκιπα William.

Πηγή: govastileto

READ MORE

LATEST NEWS