LIFESTYLE

Μαμά για δεύτερη φορά τραγουδίστρια των Hi5 - Φωτογραφίες από την γέννηση

Lifenews

Δεύτερο αγοράκι

Η Ειρήνη Ψυχράμη έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου, το νέο hair look και τα υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ειρήνη Ψυχράμη και ο σύζυγός της, Λάμπρος Κτεναβός αφού πριν λίγα 24ωρα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η Ειρήνη Ψυχράμη έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της
Η τραγουδίστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος Hi-5 έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της σε μαιευτήριο της πρωτεύουσας, με τον Δημήτρη Μακαλιά να αποκαλύπτει το ευτυχές γεγονός μέσω Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Irene Psychrami (@irina_psych)

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής είναι παντρεμένος με την αδελφή της τραγουδίστριας, Αντιγόνη Ψυχράμη και περνούν συχνά χρόνο όλοι μαζί με τα παιδιά τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ειρήνη Ψυχράμη έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον τοκετό, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.

«Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Βασίλη Βεργέτη, τον γυναικολόγο που για δεύτερη φορά με ξεγέννησε και με φυσιολογικό τοκετό (VBAC) η ηρεμία του ήταν αυτή που με βοήθησε από την αρχή μέχρι το τέλος, τη μαία μου Νόπη Κυριακίδου που με αγκάλιασε και αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της, τις νοσηλεύτριες ,τους βοηθούς νοσοκόμων. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, με τους ανθρώπους μας κοντά, ένα δωμάτιο γεμάτο αγάπη ως πάνω, η αρχή ενός ταξιδιού γεμάτο όνειρα μόλις άρχισε! Σας ευχαριστούμε όλους!», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτεναβός έχουν ήδη ένα 4χρονο γιο τον Χρήστο, ο οποίος ανυπομονεί να υποδεχθεί στο σπίτι τον μικρότερο αδερφό του.

READ MORE

LATEST NEWS