LIFESTYLE

Πότε θα ακούσουμε το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision; Πλάνα από τα γυρίσματα - Η κίνηση στη σκηνή που θα συζητηθεί

Lifenews

Προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο

Η Σίλια Καψής προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο με το “Liar” στη Eurovision 2024.

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ομορφή μέρα" και την Ελπίδα Ιακωβίδου, η Σίλια Καψής  μίλησε για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει, την σχέση της με πρωην τραγουδιστή που εκπροσώπησε την Κύπρο αλλά και το τραγούδι που έγραψε σε ηλικία 11 χρονών.

Τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το βίντεο κλιπ , το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, το οποίο αναμένουν οι Κύπριοι με αγωνία να ακούσουν.

Οπως αποκάλυψε, πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό κομμάτι, όπου η Σίλια θα χορεύει επι 3 λεπτά πάνω στη σκηνή.

Ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο, παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της ως μαθήτρια διαδικτυακά και ταυτόχρονα κάνει πρόβες για την εμφάνιση της στην Eurovision.

Η νεαρή μίλησε για την δυσκολία να παρακολουθεί τα σχολικά μαθήματα λόγω διαφοράς ώρας , ωστόσο δηλώνει γεμάτη ενέργεια για να ανταποκριθεί σε όλα όσα ανέλαβε στην ζωή της αυτή την περίοδο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Σίλια έχει στο ενεργητικό της , αρκετά τραγούδια αλλά και όπως ανέφερε σε ηλικία μόλις 11 χρονών έγραψε το δικό της τραγούδι σε μουσική και στίχους.

Τις προηγούμενες μέρες, έγιναν τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ. Η εκπομπή εξασφάλισε λίγα πλάνα αποσπασματικά από τη μέρα αυτή.

Δείτε το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS