LIFESTYLE

Survivor: Καυγάς ανάμεσα σε παίκτριες - Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες

Lifenews

Ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή.

Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες στο επεισόδιο του «Survivor», που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής. Ο καυγάς ανάμεσα στη Ζωή από τους Διάσημους και στον Φάνη από τους Μαχητές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας, ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή.

Όταν Κόκκινοι και Μπλε στάθηκαν στους πάγκους για να φτιάξουν τα επόμενα ματσαρίσματα, τα λόγια της παίκτριας των Διασήμων εκνεύρισαν τον παίκτη των Μπλε.

Χρακτηριστικά η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Προτού έρθω στο παιχνίδι, όταν είχα πάει να κάνω τις εξετάσεις, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι έχω θέμα με το νερό. Αποφάσισα να το δω στην πράξη αλλά τελικά, με το που πήδηξα, ήπια όλο το νερό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει! Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο».

«Αφού έχουμε παίξει τόσες πίστες με νερό» σχολίασε ο παίκτης της μπλε ομάδας, στο οποίο η Ζωή απάντησε: «Ήταν ρηχά ενώ αυτό είναι βαθιά! Εγώ δεν μπορώ, σου λέω, έχω πρόβλημα από εντολή γιατρού».

Ακολουθεί ο διάλογος:
Ζωή: Αστείο σου φαίνεται; Αστείο είναι;

Φάνης: Μαζί σου νομίζεις ότι γελάω;

Ζωή: Είναι αστείο;
Φάνης: Γελάω μαζί σου;

Ζωή: Γιατί μιλάς κατ’ αρχάς εκεί που δεν σου δίνεται ο λόγος καν! Για ποιο λόγο ασχολείσαι με τα πάντα και έχεις μια απάντηση για όλα;

Φάνης: Γιατί έχουμε παίξει τόσες πίστες με πισίνα. Ασχολούμαι εγώ μαζί σου; Δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου ούτε μια φορά και ούτε πρόκειται.

Ζωή: Ποιο είναι το πρόβλημα σου; Κάθεσαι και γελάς ειρωνικά!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός είπε με τη σειρά του διαψεύδοντας τη Ζωή: «Λοιπόν, έχουμε πλέον και την γνώμη του γιατρού ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι οι τρεις κοπέλες μπορούν να αγωνιστούν άρα αυτό σημαίνει ότι τα κορίτσια της μπλε ομάδας έχουν κερδίσει αυτομάτως τρία πέναλτι».

 

READ MORE

LATEST NEWS