HOLLYWOOD NEWS

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αποκάλυψε ότι ταΐζει τις εγγονές του με την ίδια λιχουδιά που δίνει στα... κατοικίδια του

Lifenews

Ο ηθοποιός είπε ότι στέκονται στην ουρά μαζί με τα ζώα περιμένοντας τη λιχουδιά

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε ότι ταΐζει τα 2 εγγόνια του με την ίδια λιχουδιά βρώμης με τα κατοικίδια του.

Ο ηθοποιός είπε σε εμφάνισή του στο talk-show του Τζίμι Φάλον ότι οι εγγονές του «στέκονται στην ουρά» με τα ζώα του περιμένοντας μπισκότα βρώμης.

«Φτιάχτηκαν βασικά για τα άλογα, για τη Λουλού και για τον Ουίσκι», δήλωσε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια. «Αλλά συνειδητοποίησα ότι και τα σκυλιά τα αγαπούν....και μετά ανακάλυψα ότι και το γουρούνι τα αγαπάει. Αλλά το γουρούνι αγαπάει τα πάντα. Το γουρούνι τρώει και πέτρες».

Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε ότι οι δύο εγγονές του απολαμβάνουν επίσης τα μπισκότα βρώμης του.

 

Η κόρη του σταρ, Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, μοιράζεται τις κόρες της Λάιλα Μαρία, 3 ετών, και την Ελοΐζ Κριστίν, 20 μηνών, με τον σύζυγό της Κρις Πρατ και τις φέρνει να επισκέπτονται τα ζώα περίπου μία φορά την εβδομάδα.

Καθώς ταΐζει τα ζώα της φάρμας του ο ηθοποιός, τα δύο κοριτσάκια στέκονται στην ουρά με το στόμα ανοιχτό, περιμένοντας να φάνε.

«Μόλις βγαίνουμε έξω, λέει: "Παππού, μπορώ να έχω κι άλλα μπισκότα;"», είπε ο Σβαρτσενέγκερ για μία από τις εγγονές του, προσθέτοντας ότι τους αρέσει να έρχονται να παίζουν με τα ζώα.

Πριν πει στον Φάλον για τα μπισκότα, ο Σβαρτσενέγκερ είπε ότι οι εγγονές του λατρεύουν να παίζουν με τα ζώα, αλλά «είναι λίγο κακομαθημένες».

«Όταν τις πήγα στον στάβλο και τους ζήτησα να με βοηθήσουν να φτυαρίσουν την κοπριά, είπαν όχι», αστειεύτηκε, προσθέτοντας ότι «ο Κρις αμέσως είπε "όχι, όχι, δεν είναι έξυπνες για να το κάνουν αυτό"», αναφερόμενος στον γαμπρό του.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS