HOLLYWOOD NEWS

Michele Morrone: Οι σέξι πόζες με την ημίγυμνη σύντροφό του προκάλεσαν αντιδράσεις – “Παράτα την”

Lifenews

Είναι τρελά ερωτευμένος

Ο Michele Morrone είναι τρελά ερωτευμένος με τη Moara Sorio. Δεν σταματα στιγμή να το εκφράζει ή να το διατυμπανίζει. Μάλιστα, υπήρξαν και φήμες για κρυφό γάμο. Η ίδια στηρίζει τον Ιταλό σταρ και μένει σταθερά στο πλευρό του, χωρίς τυμπανοκρουσίες ή πομπώδεις δηλώσεις.

Το ζευγάρι έχει δεχθεί κριτική για τα 12χρόνια ηλικιακής διαφοράς, καθώς αυτός είναι 33 χρόνων και αυτή 21. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τον έρωτά τους από το να εκδηλωθεί και να ανθήσει. Ο Morrone, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από την ερωτική τριλογία του Netflix, 365 ημέρες, και καθιερώθηκε ως σύμβολο του σεξ, ανέβασε σειρά φωτογραφιών με τη σύντροφό του. Η Moara ποζάρει στο πλευρό του φορώντας μόνο ένα σετ μαύρων εσωρούχων επιδεικνύοντας στον φακό το ημίγυμνο σώμα της, ενώ ο Ιταλός ηθοποιός φορά μόνο ένα λευκό πουκάμισο.

Παρά τις σέξι πόζες που αποκαλύπτουν το δέσιμο και τον ερωτικό δεσμό του ζευγαριού, οι θαυμαστές του Michele Morrone δεν αντέδρασαν και τόσο θετικά. Τουλάχιστον οι περισσότεροι.

Τα σχόλια των θαυμαστών
“Παράτα την, δεν σου κάνει καλό”, “Εσύ μ’ ένα παιδί”, “Αυτή είναι 21 κι αυτός 33”, “Η ιδιωτικότητα είναι ένα όμορφο πράγμα. Μάθημα για να μάθετε”, “Γιατί εκθέτει την οικειότητα με τη σύζυγό του;”. “Νιώθω σαν να μπήκα στο δωμάτιό τους κατά λάθος συγγνώμη”. “Εντάξει, τώρα ήρθε η ώρα για το unfollow”. Η δουλειά θα τον ανταμείψει καλύτερα από τις αναρτήσεις στο Instagram. Το sex appeal δεν υπάρχει αλλά συνέχισε να ακολουθείς αυτό το μονοπάτι για να δεις αν σε οδηγεί πουθενά”. “Άντρας που αγαπά και σέβεται πραγματικά τη γυναίκα του δεν θα δημοσίευε ποτέ μια φωτογραφία της ημίγυμνη. Μερικά πράγματα είναι μόνο για τα μάτια του. Αντ’ αυτού, την εκθέσατε για το κοινό. Μια γυναίκα με περισσότερο αυτοσεβασμό δεν θα πόζαρε έτσι για μια φωτογραφία που ο άντρας της θα ρίξει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υποθέτω ότι η “σχέση” σου είναι απλά ένα παιχνίδι.” Αυτό είναι το κλίμα στα περισσοτερα σχόλια με τους θαυμαστές του σταρ να αντιδρούν στη σχέση του με την 21χρονη Moara.

READ MORE

LATEST NEWS