HOLLYWOOD NEWS

Celine Dion: Το ντοκιμαντέρ για τη μάχη της με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή

Lifenews

Aποφάσισε να λύσει την σιωπή της

Η Celine Dion αποφάσισε να λύσει την σιωπή της και να μοιραστεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της ανά τον κόσμο τον αγώνα που δίνει με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person).

Μέσα από το ντοκιμαντέρ της με τίτλο «I Am: Celine Dion» από την Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι, η διάσημη τραγουδίστρια θα μεταφέρει στην οθόνη όσα έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Θα μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, με την οποία έχει διαγνωστεί και επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Η Celine Dion να θυμίσουμε με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Η Celine Dion σημείωσε ότι «αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει». «Καθώς συνεχίζεται ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου, συνειδητοποίησα πόσο μου έλειψε το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω άλλους που μοιράζονται αυτή τη διάγνωση», τόνισε η ίδια, και πρόσθεσε ότι ελπίζει η ταινία να «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

 

READ MORE

LATEST NEWS