ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

Θες μια πιο υγιή και δυνατή σχέση; Οι 5 πρωινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις asap

Lifenews

Κοίτα, η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός και είσαι σε σχέση, νιώθεις σίγουρα πως και οι δυο σας έχετε χάσει τον ρομαντισμό σας, τη διάθεση για εκπλήξεις και την ανανέωση με βόλτες σε καινούργια μέρη, ταξίδια σε διαφορετικούς προορισμούς κτλ.

Ναι, όλα διαλύονται μέσα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα, όπως η ασπιρίνη σε μια κουταλιά νερό.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μια σειρά από αλλαγές που μπορείς να κάνεις από το πρωί και σύντομα να δεις τα πράγματα να καλυτερεύουν και να θυμίζουν τις πρώτες ημέρς του έρωτά σας.

Αγκαλίτσες και φιλάκια

Ένα φιλί και μια αγκαλιά που θα ξεπερνούν σε διάρκεια το ένα λεπτό είναι ιδανικά για το ξεκίνημα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτός ο λιγοστός χρόνος παίζει τεράστια σημασία, αφού σε βάθος χρόνου θα σας κάνει να δεθείτε ακόμα πιο πολύ, θα σας γεμίσουν με ωραίες σκέψεις κτλ.

Κάνε κάτι λοιπόν

Όχι μόνο εσύ γι' αυτόν αλλά και το αντίστροφο. Τι εννοώ; Να του φτιάχνεις κάθε μέρα πρωινό και εκείνος να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο το Σαββατοκύριακο.Μελέτησε τι θες καθημερινά, ζήτα του να σου πει το ίδιο και καταλήξτε από κοινού.

Το σ' αγαπώ μπορεί...

Αν με το χρόνο έχετε ξεχάσει και οι δυο σας αυτές τις δύο λεξούλες που κρύβουν όλη τη μαγεία, ήρθε η ώρα να τις επαναφέρετε στην καθημερινότητά σας.

Extra tip: Πες το με όλη σου την καρδιά, κοιτώντας τον στα μάτια. Σίγουρα θα κάνει το ίδιο, μόλις θα έρθει η σειρά του.

Γέλα μου, όπως και χθες
Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι σημαντικά στη ζωή μας, όχι μόνο μέσα στη σχέση μας.

Αν σου έχει λείψει να γελάτε, βρες αστείες αφορμές για να το κάνεις και είναι δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα σε ακολουθήσει. #4. Βρείτε λόγους για να τον κάνετε να γελάει πιο συχνά.

Τηλεφώνησέ μου

Και έρχεται η ώρα του αποχωρισμού. Εκείνος πηγαίνει στη δουλειά του και εσύ στη δική σου. Και μετά; Βρίσκεστε πάλι το βράδυ όταν επιστρέφετε σπίτι; Λάθος, μέγα λάθος.

Τηλεφώνησέ του ή στείλτου μήνυμα τουλάχιστον μια με δύο φορές. Έτσι θα καταλάβει πως εξακολουθεί να είναι η προτεραιότητά σου.

Προσοχη, μην το παρακάνεις, γιατί σίγουρα θα τον αποσπάσεις από τη δουλειά του και θα σου την πει.

READ MORE

LATEST NEWS