LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη - Θοδωρής Μαραντίνης: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; Η συνεργασία στο Madwalk και οι προηγούμενοι γάμοι

Lifenews

Είναι μαζι;

Είναι νέοι, επιτυχημένοι και…χωρισμένοι με δύο παιδιά! Το νέο φημολογούμενο ζευγάρι της showbiz είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης.

Οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους ξεκίνησαν τον Νοέμβριο όταν και συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του Madwalk 2023 με τη φιλία τους να γίνεται talk of the town.

Άλλωστε τόσο η εντυπωσιακή Κατερίνα Παπουτσάκη όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν γυρίσει πλέον σελίδα μετά τα διαζύγιά τους και δείχνουν να έχουν ανανεωμένη διάθεση. Μπορεί μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την είδηση, παρ’όλα αυτά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και…φωτιά!

Η συνεργασία τους στο Madwalk 2023
Το ξεχωριστό act στο Madwalk 2023, τον περασμένο Νοέμβριο, που παρουσίασαν πάνω στη σκηνή ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Κατερίνα Παπουτσάκη, λέγεται ότι ήταν η αρχή μιας στενής φιλίας που στη συνέχεια εξελίχτηκε σε κάτι περισσότερο.

Τραγούδησαν μαζί στη σκηνή και η χημεία τους ήταν κάτι παραπάνω από…εκρηκτική!

Δείτε το act τους

 

Μαζί στο στούντιο
Η 44χρονη ηθοποιός, η οποία ασχολείται ενεργά πλέον και με τη μουσική καθώς πραγματοποιεί συχνά live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας, είχε φωτογραφηθεί με τον Θοδωρή Μαραντίνη όταν οι δυο τους ήταν στο στούντιο και έκαναν πρόβες για το act τους στο Madwalk.

Οι δύο καλλιτέχνες πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, δημοσιεύοντας τα στιγμιότυπα στο Ιnstagram.

Τι δήλωνε ο frontman των Onirama πριν λίγο καιρό για το φλερτ
Λίγους μήνες πριν, όταν ο δημοφιλής frontman των Onirama δήλωνε ότι είναι ανοιχτός στο φλέρτ και χαριτολογώντας υποστήριζε ότι: «Δεν είμαι άρρωστος. Είμαι σε μια καλή φάση. Τώρα για να ερωτευτώ τι λέτε; Προσωπικά δεδομένα έτσι; Αυτά δεν τα προγραμματίζεις, ούτε τα παραγγέλνεις. Έρχονται όταν είναι στην ώρα τους», ουσιαστικά άφηνε και ένα παράθυρο ανοιχτό σε έναν καινούργιο έρωτα που θα τον συγκλονίσει… Και εάν η σχέση του και ο γάμος του με την Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, εκείνος φαίνεται να χαμογελά ξανά στη ζωή και να κάνει restart… Γιατί όχι;»

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό της
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα καλύτερα έρχονται. Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μια πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει».

Το διαζύγιο της Παπουτσάκη με τον Πιλαφά
Αρχές Νοέμβρη του 2022 έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά ύστερα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο αγοριών.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», είχε αναφέρει στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο After Dark που προβλήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου του 2022.

Ο γάμος με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004. Μια καλοκαιρινή συναυλία στην περιοχή της Χαλκιδικής, ήταν η αφορμή για να αναπτυχθεί μεταξύ τους ένας πολύ μεγάλος έρωτας.

Αμέσως μετά τη συναυλία η παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama ακολούθησαν τους κοινούς τους φίλους σε βραδινή έξοδο και το πρώτο φλερτ, δεν άργησε να έρθει. Μερικά χρόνια αργότερα η μοίρα τους έφερε ξανά κοντά και το ζευγάρι συναντήθηκε, έξω από ένα τηλεοπτικό πλατό και όπως είχε αναφέρει η ίδια η παρουσιάστρια, εκείνη η φορά ήταν καρμική.

Η σχέση τους στις αρχές παραμένει κρυφή, όμως, δεν άργησε να μαθευτεί πως το πάλαι ποτέ «κορίτσι του Γρηγόρη Αρναούτογλου» στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» είναι ερωτευμένο με τον frontman των Onirama. Ο καιρός όμως πέρασε και άρχισαν σταδιακά να κυκλοφορούν «ελεύθεροι».

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι, ο Φίλιππος Ραφαήλ και ένα χρόνο μετά (16 Αυγούστου 2009) έγινε και ο γάμος τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Τον Αύγουστο του 2013 ο Άγγελος Μιχαήλ ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακής τους ευτυχία και η Σίσσυ αποφάσισε να αφήσει για λίγο την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Το καλοκαίρι του 2018, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης δημιούργησαν το πρώτο τους κοινό κανάλι στο Youtube, το οποίο ονομάζεται «Visit my Greece», όπου το πρώην ζευγάρι ταξίδευε και μας ξεναγούσε στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Ο χωρισμός βόμβα
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος επισφραγίστηκε με τον ερχομό των δύο αγοριών τους. Φαίνεται πως τα προβλήματα που είχαν στην μεταξύ τους σχέση δεν μπόρεσαν να λυθούν και έτσι επήλθε ο οριστικός χωρισμός τους, τον Απρίλιο του 2019.

Σαν βόμβα έσκασε το Πάσχα του 2019 στην εγχώρια showbiz η είδηση του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram, δημοσιεύοντας και οι δύο στα προφίλ τους το εξής μήνυμα: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ».

 

READ MORE

LATEST NEWS