BEAUTY & STYLE

Η Monica Bellucci φόρεσε ένα διαχρονικό outfit – Ιδανικό για κάθε ηλικία

Lifenews

Πιο σέξι, πιο θηλυκή, πιο όμορφη από ποτέ… Χαρακτηρισμοί που συνοδεύουν-γάντι την Ιταλίδα Monica Bellucci σε κάθε δημοσιογραφικό αφιέρωμα.

Η διάσημη ηθοποιός σε κάθε της δημόσια εμφάνιση υπογραμμίζει διαρκώς το λόγο που το στιλ και η φινέτσα είναι αξίες διαχρονικές. Σαν ένα υπέροχο κρασί που ωριμάζει τέλεια, η ηθοποιός της “Malena”, βγάζει μεγαλοπρεπή κομψότητα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Εξάλλου, τη γλώσσα της μόδας τη μιλάει άπταιστα! Από την εφηβική της ηλικία κιόλα, στα 13, ξεκίνησε η καριέρα της στο modeling με εντυπωσιακή επιτυχία. Πλέον, στα χνάρια της κινείται επάξια η μονάκριβη κόρη της-καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Vincent Cassel–Deva Cassel.

Η ιταλίδα ντίβα, βρέθηκε στο Παρίσι στο πλαίσιο των fashion shows που φιλοξενεί η γαλλική πρωτεύουσα. Εκεί, σε γκαλά για το AIDS, έδωσε το «παρών» με μια βελούδινη πανδαισία. Επέλεξε ένα maxi, ντραπέ μαύρο φόρεμα του αγαπημένου της designer, Αlexandre Vauthier.

Ένα ιδανικό outfit που αγκαλιάζει τις θηλυκές καμπύλες και το βαθύ ντεκολτέ αναδεικνύει το μπούστο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με Cartier κοσμήματα, απαλό μακιγιάζ και λιτά μαλλιά.

Η Monica Bellucci, παραδίδει μαθήματα με ένα και μοναδικό outfit -πασπαρτού, διαχρονικό για γυναίκες κάθε ηλικίας.

READ MORE

LATEST NEWS