PEOPLE

"Κάτι πήγε στραβά στην μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι σοβαρή" : Νέα δεδομένα για την υγεία της Kate Middleton

Lifenews

Η κατάσταση είναι σοβαρή

Και ενώ στη Μεγάλη Βρετανία, και όχι μόνο, ο κόσμος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στην υγεία της Kate Middleton, οι φήμες περί σοβαρότητας της κατάστασης όσο πάνε και φουντώνουν. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στην περιοχή της κοιλιάς. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, η Kate αφαίρεσε καλοήθη όγκο.

Παρόλα αυτά, τα νέα που κυκλοφορούν δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά ενώ μία νέα πληροφορία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, "ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά". Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Concha Calleja αποκάλυψε τα εξής: "Μίλησα με έναν βοηθό στο Royal Household και με διαβεβαιώνουν ότι κάτι πήγε στραβά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να κάνουν αυτές τις δηλώσεις", είπε χαρακτηριστικά.

"Την τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο μεσημεριανό γεύμα των Χριστουγέννων και από τότε άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία, η Kate εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το Παλάτι θα εκδώσει νέο ανακοινωθέν τις επόμενες μέρες που θα εξηγεί καλύτερα τι συμβαίνει, η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και με συγκεκριμένο κίνδυνο, κίνδυνος που δεν εμφανίστηκε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη μετεγχειρητική περίοδο", ολοκλήρωσε.

Εν αναμονή νέου ιατρικού ανακοινωθέντος. Πάντως πολύ δύσκολα η βασιλική οικογένεια θα μοιραστεί κάποια λεπτομέρεια σχετικά με την πραγματική κατάσταση της Kate, οπότε μέχρι στιγμής τα περισσότερα είναι εικασίες. Της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

READ MORE

LATEST NEWS