BEAUTY & STYLE

Με το ζόρι πριγκίπισσα η Μέγκαν: Η υπερβολική εμφάνιση σε πρεμιέρα με ball skirt δίπλα στο συρματόπλεγμα

Lifenews

Μια εμφάνιση με ύφος royals και κρυφά μηνύματα έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας βιώνει κρίση με την Κέιτ Μίντλετον να αναρρώνει από σοβαρό χειρουργείο και τον βασιλιά Κάρολο να υποβάλλεται σε επέμβαση στον προστάτη.

Οι Σάσεξ οι οποίοι έχουν διακόψει τις σχέσεις τους με το παλάτι, συνεχίζουν τη ζωή τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα και ταξίδεψαν στη Τζαμάικα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας για τη ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ "Bob Marley: One Love", μιας ταινίας που γιορτάζει τη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή της ρέγκε. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν εντυπωσιακή είσοδο με τους φωτογράφους να πέφτουν πάνω τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα απλό μαύρο τοπ με τιράντες το οποίο συνδύασε με ογκώδη Ball skirt Carolina Herrera.

 
 

Κράτησε ένα clutch Jimmy Choo αξίας $1,050.

 
Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε λείο κότσο και το μακιγιάζ της ήταν ελάχιστο ενώ φόρεσε ένα ζευγάρι σφυρίλατους κρίκους.

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε σκούρο κοστούμι και ανοιχτό λευκό πουκάμισο. Οι Σάσεξ φωτογραφήθηκαν με τον πρωθυπουργό της Τζαμάικας Άντριου Χόλνες και τη σύζυγό του.

 

Μάλιστα αυτή ήταν μια συνάντηση που έκρυβε μηνύματα, αφού ο Χόλνες είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Καραϊβική μαζί με την Κέιτ Μίντλετον τον Μάρτιο του 2022.

Tότε, ο πρωθυπουργός Χόλνες είχε πει στον Γουίλιαμ ότι η Τζαμάικα είναι μια ελεύθερη χώρα που θέλει να γίνει δημοκρατία και να απομακρυνθεί από τη βρετανική κυριαρχία.

"Σκοπεύουμε να επιτύχουμε, εν συντομία, τους αναπτυξιακούς μας στόχους και να εκπληρώσουμε τις αληθινές φιλοδοξίες και το πεπρωμένο μας ως μια ανεξάρτητη, ανεπτυγμένη, ευημερούσα χώρα" είχε πει ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Χόλνες έδωσε εντολή να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση των βημάτων που θα οδηγήσουν τη χώρα να μεταβεί από συνταγματική μοναρχία σε δημοκρατία.

 

Η εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν στην Τζαμάικα με τον Τζαμαϊκανό πρωθυπουργό έχει προκαλέσει διάφορους συνειρμούς.

Η κοροϊδία στα social media στη Μέγκαν για το ντύσιμό της
Αν και συνήθως η Μέγκαν Μαρκλ προσέχει τις εμφανίσεις της, αυτή ήταν μια ατυχής εμφάνιση, αφού η ογκώδης και πολύ μακριά φούστα της δεν ταίριαζε με την περίσταση και με την τοποθεσία του event. Το συγκεκριμένο σύνολο θα ήταν ιδανικό για μια δεξίωση.

Αλλά όχι για μια προβολή ταινίας, που δεν έγινε στο Χόλιγουντ αλλά στη Τζαμάικα και μάλιστα σε έναν χώρο με χωματόδρομους και πόρτες από συρματόπλεγμα.

Αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν ο τρόπος που η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσε τη φούστα της η οποία παραήταν μακριά και την πατούσε σε κάθε της βήμα. Και έμοιαζε σαν πριγκίπισσα που πήγαινε σε χορό στο παλάτι...

Μάλιστα, ενώ πόζαρε στους φωτογράφους η ίδια και ο Χάρι ξεσκόνιζαν τα ρούχα τους.

 

 

READ MORE

LATEST NEWS