PEOPLE

Ιωάννα Κολοβού: Πέρασαν χειροπέδες στη δημοσιογράφο και τον γιο της μετά την έξωση στο σπίτι τους - Τι συνέβη

Lifenews

Εκαναν έξωση στο σπίτι της

Η Ιωάννα Κολοβού, το πρωί της Τετάρτης 24/1, βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση, καθώς έξω από το διαμέρισμά της βρέθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έξωση στο σπίτι της και την έβγαλαν έξω ανοίγοντας την πόρτα με πριόνι (δείτε εδώ).

Και ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται στο σημείο προχωρώντας σε διαμαρτυρία ως ένδειξη συμπαράστασης, με χημικά και ΜΑΤ να προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος, έγινε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Έθνος, πως η δημοσιογράφος, αλλά και ο γιος της συνελήφθησαν.

Τι συνέβη με την σύλληψη της Ιωάννας Κολοβού και του γιου της
Ο νέος ιδιοκτήτη της κατοικίας της, που είχε βγει σε πλειστηριασμό και πωλήθηκε, στην περιοχή Ζωγράφου, προχώρησε σε μήνυση και έτσι οι Αρχές τους πέρασαν χειροπέδες.

Λίγα λόγια για τη ζωή της
Η Ιωάννα Κολοβού έχει σπουδάσει νομική στο ΕΚΠΑ. Εκτός από τη δημοσιογραφία, η ίδια έχει ασχοληθεί με αρκετούς ακόμη φορείς, οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με τον ελληνικό πολιτισμό και επίσης, έχει εργαστεί σε κομβικές θέσεις σε διάφορα γραφείου τύπου.

Συγκεκριμένα, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Ελληνοτουρκικής Φιλίας, υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη και παράλληλα, υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ διατελούσε υπουργός Επικράτειας, από το 1990 έως το 1992.

Η Ιωάννα Κολοβού, από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα δικαιώματα όλων των δημοσιογράφων και έγινε υπέρμαχός τους. Μάλιστα, είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1990.

Επίσης, υπήρξε για 10 χρόνια, εκπρόσωπος όλων των εργαζομένων στην εφημερίδα ”ΒΡΑΔΥΝΗ”. Η Ιωάννα Κολοβού, έχει διανύσει χιλιόμετρα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες, παρουσιάζοντας θέματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την ανάδειξη της Ελλάδος.

Πηγή: debater.gr

READ MORE

LATEST NEWS