LIFESTYLE

Ειρήνη Καραγιώργη: Οσα ερωτεύτηκε στον Χρήστο Κυπρή - Έγινε μαμά από 16 χρονών

Lifenews

Ειρήνη Καραγιώργη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Χρήστο Κυπρή – «Θέλουμε να παντρευτούμε»

Η Ειρήνη Καραγιώργη σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε για την μητρότητα σε νεαρή ηλικία «Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις εύκολα, παρόλο που εγώ ήξερα εξ αρχής ότι θα κρατήσω το μωρό. Προέκυψε από μια σχέση 6 μηνών… Ήταν σοκαριστικό, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Ήθελα στήριξη και χρόνο για να μπορέσω να τις δεχτώ και να προχωρήσω.

Η οικογένεια μου δέχτηκε με πολλή αγάπη την απόφαση μου, δεν μου είπαν «όχι δεν θα το κάνεις», ήταν δίπλα μου και με στηρίζουν μέχρι σήμερα. Μακάρι όλες οι κοπέλες να έχουν τη στήριξη που έχω εγώ. Δεν τα κατάφερα μόνη μου… Κάποτε βλέπω τις φωτογραφίες και γελώ γιατί βλέπεις ένα μωρό που κρατά ένα άλλο μωρό… Η πρώτη στιγμή που την πήρα αγκαλιά προσπάθησα να συνειδητοποιήσω, εάν αυτό το πλάσμα είναι δικό μου».

Εν συνεχεία μίλησε για την σχέση της με τον γιατρό Χρήστο Κυπρή και το δισταγμό της να μπει σε μια νέα σχέση αλλά και ότι υπάρχει πλάνο για συγκατοίκηση και γιατί οχι και γάμος. «Στην αρχή λόγο των προηγούμενων καταστάσεων ήμουν επιφυλακτική, κρατούσα μια πισινή. Ο Χρήστος κατάφερε να με ξεκλειδώσει. Ερωτεύτηκα πάρα πολλά πράγματα στον Χρήστο. Καταρχάς το πόσο καλός, δοτικός και ρομαντικός άνθρωπος είναι. Είναι λες και βλέπουμε με τα ίδια μάτια τη ζωή γενικότερα. Με δέχθηκε όπως ήμουν, με τα καλά και τα κακά μου»

READ MORE

LATEST NEWS