HOLLYWOOD NEWS

Βασιλιάς Κάρολος: Ανησυχεί πολύ για τη νύφη του - Τι ζήτησε από την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Lifenews

Ανησυχεί πολύ για τη νύφη του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κάθριν Μίντλετον. Σύμφωνα με βασιλικό ανταποκριτή, ο βασιλιάς Κάρολος ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας της νύφης του που υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, στις 16 Ιανουαρίου, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Κένσινγκτον σε ανακοίνωσή του.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και μητέρα του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις θα παραμείνει στην The London Clinic όπου αναρρώνει μετά το χειρουργείο για ακόμη μία εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα ξεκουραστεί στο σπίτι της. Ο Robert Hardman, που πρόσφατα έγραψε τη βιογραφία του βασιλιά Καρόλου Γ΄, υποστήριξε ότι ο νέος μονάρχης θα ζητήσει από την Κέιτ να μείνει μακριά από οποιαδήποτε δραστηριότητα και από τα βασιλικά της καθήκοντα τους επόμενους μήνες. "Τη θαυμάζει πολύ και θα ανησυχεί περισσότερο από όλους στο παλάτι, μαζί φυσικά με τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η Κέιτ είναι μία γυναίκα πολύ δραστήρια, πολύ νέα και θα παραμείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες. Αυτός είναι ένας λόγος ανησυχίας, όχι πανικού, αλλά σίγουρα δεν θα επιθυμεί ο βασιλιάς να αισθανθεί η Κέιτ ότι πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντα της, νωρίτερα από όσο χρειαστεί", τόνισε ο Hardman.

Kαι πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που θα την πίεζε για κάτι τέτοιο. Έτσι αναμένεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα περάσει τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες μακριά από κάθε δραστηριότητα μέχρι να αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο".

Και ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση για προστάτη. Η βασίλισσα Καμίλα θα τον εκπροσωπήσει στα καθήκοντά του στο διάστημα που θα χρειαστεί για να αναρρώσει.

READ MORE

LATEST NEWS