LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου: Η απάντηση του στις αντιδράσεις που προκάλεσε η νέα σειρά «Famagusta» - Τα σχόλια για εκδήλωση διαμαρτυρίας

Lifenews

Αντιδράσεις για τη νέα σειρά «Famagusta»

Χαμός με την πρεμιέρα της νέας σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Famagusta», η οποία πραγματεύεται την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Κάποιοι περίμεναν με αγωνία για την πρεμιέρα, άλλοι άρχισαν να "λιθοβολούν", πριν από την προβολή της σειράς , με την δικαιολογία ότι οι συντελεστές της σειράς θέλησαν να κερδοφορήσουν εκμεταλλευόμενοι το όνομα της πόλης.

Ο  Δημήτρης Τοκαρής, ο οποίος ανέλαβε την έρευνα και τη συγγραφή των αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων για τις ανάγκες της σειράς, με ανάρτηση του αναφέρθηκε σε μια ομάδα ατόμων όπου βρίζει με χυδαίο τρόπο τη σειρά στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«FAMAGUSTA ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ Παρακολουθω τις τελευταίες μέρες μια ομάδα ατόμων να βρίζουν με χυδαίο τρόπο την σειρά Famagusta, που ακόμη δεν έχει καν ξεκινήσει να προβάλλεται, επειδή θεωρούν πως μάλλον δεν συνάδει με το δικό τους ιστορικό αφήγημα. Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τους λόγους που αφηνίασαν (ετοιμάζουν λέει και Χαγια σειρά που δεν έχουν ακόμη δει) και αν θέλουν να απαντήσω -στα σημεία που με αφορά- σε ΟΛΑ τους τα επιχειρήματα. Διότι και η παράνοια πρέπει να έχει όρια. Πάταξον μεν, άκουσον δε».

Από την άλλη ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε για τις αντιδράσεις αυτές στο περιοδικό DownTown:

«Τις γνωρίζω τις αντιδράσεις. Και από ένα μικρό αριθμό Βαρωσιωτών, οι οποίοι θεωρούν πως “εκμεταλλευόμαστε το όνομα της πόλης για να κερδοφορήσουμε”. Θα τους παρακαλούσα, όλους, να δουν την σειρά. Και αφού την δουν, τότε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, γιατί τότε θα καταλάβουν τι είναι πραγματικά αυτή η σειρά.

Ξέρω πως πάντα υπάρχουν οι αντιδράσεις, σε οποιαδήποτε δουλειά -πόσω δε μάλλον σε μία τέτοιους είδους δουλειά-, και όλα είναι κατανοητά. Πάντως, μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα πως δεν “χρησιμοποιούμε”, κατ’ ουδένα λόγο, την Αμμόχωστο, και το όνομά της. Αλίμονο!».

 

READ MORE

LATEST NEWS