ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

4 φράσεις που δηλώνουν αγάπη, χωρίς να πεις "σ' αγαπώ"

Lifenews

Πες "σε αγαπώ" χωρίς να το πεις

Γιατί οι φράσεις που δείχνουν αγάπη, είναι και οι πιο σημαντικές
Το να δέχεσαι και να δίνεις αγάπη, είναι ίσως και σκοπός της ζωής όλων. Είναι επίσης και μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας σου να νιώθεις πως αγαπάς αλλά και πως αγαπιέσαι. Το "Σ'αγαπώ" όμως είναι μια "μεγάλη κουβέντα" και ίσως προτιμάς να το κρατήσεις για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, και για τους ανθρώπους που πραγματικά το εννοείς. Πολλές φορές είναι κάπως δύσκολο να το πεις, ή μπορεί να ανήκεις στους ανθρώπους που το λένε τόσο συχνά πια, που έχει χάσει κάπως το νόημα του.

Γι' αυτό και παρακάτω, ακολουθούν μερικές φράσεις που εκδηλώνουν συναίσθημα και αγάπη, χωρίς να πεις απαραίτητα "Σ' αγαπώ":

Να προσεχείς / Στείλε μου ένα μήνυμα μόλις φτάσεις
Είναι φράσεις που πέρα από ενδιαφέρον, δείχνουν αγάπη, αλλά και στήριξη. Το να υπενθυμίσεις σε κάποιον να προσέχει τον εαυτό του, αλλά και να δείξεις πως είσαι εκεί να ενδιαφέρεσαι για εκείνον, είναι μια πολύ τρυφερή ένδειξη αγάπης, είτε ερωτικής, είτε συντροφικής.

Αυτό μου θύμισε εσένα
To να δείχνεις πως κάποιος είναι στις σκέψεις σου, είναι ένα από τα πιο γλυκά μηνύματα που μπορείς να στείλεις. Σε μια καθημερινότητα που όλο και περισσότερο γίνεται αδιάφορη και ανεβάζει ρυθμούς, είναι σημαντικό να κρατάς τις στιγμές που ξεχωρίζουν και εκείνες που σου θυμίζουν αγαπημένα πρόσωπα. Μη διστάσεις να μοιραστείς ακόμη και το πιο μικρό πράγμα που σε έκανε να σκεφτείς την σχέση σου, ή κάποιον αγαπημένο σου.

Μου λείπεις
Πολλές φορές ξεχνάμε τα αυτονόητα και αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δύσκολα ανοίγονται για τα συναισθήματα τους, τότε τα πράγματα σε μια σχέση μπορεί να ψυχρανθούν. Αν νιώσεις την ανάγκη να ακούσεις ή να δεις, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο επειδή σου έχει λείψει, μη διστάσεις να το εκφράσεις και να του δείξεις έτσι τα συναισθήματα που υπάρχουν από μεριάς σου.

Με κάνεις περήφανο/η
Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο και θες το καλό του, τότε θα σημειώσεις τα θετικά του, αλλά και όσα σου αρέσουν στην προσωπικότητα του. Η φράση είμαι περήφανος/η για εσένα, δηλώνει πολλά περισσότερα από αγάπη και δίνει μεγάλο κίνητρο στη σχέση σου. Επίσης, επιβραβεύεις τα καλά στοιχεία, αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Όταν είμαι μαζί σου, ξεχνάω τα πάντα
Ο χρόνος είναι σε όλους μας πολύτιμος. Και ο άνθρωπος με τον οποίο τον απολαμβάνεις περισσότερο λέει πολλά τόσο για εσένα, όσο και για τη σχέση σου. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου, είναι το να περνάς χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο και κυρίως να του εκφράζεις ποσό χαίρεσαι γι' αυτό.

READ MORE

LATEST NEWS