LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: Με καταβεβλημένο ύφος και μαυροφορεμένη - Η πρώτη αντίδραση μετά τον τσακωμό με την Όλγα Κιουρτσάκη

Lifenews

Με καταβεβλημένο ύφος και μαυροφορεμένη

Ξανά σαν άγνωστες είναι η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Μητέρα και κόρη όσο βρισκόντουσαν στην Αμερική, τσακώθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα εδώ και 2 μήνες να μην έχουν καμία επαφή. Μπορεί να μένουν στην ίδια πολυκατοικία, ωστόσο, προσπαθούν να μην έρχονται σε επαφή, με την Όλγα να είναι περισσότερο κλεισμένη στο σπίτι με την κορούλα της.

Οι δυο τους είχαν ιστορικό από τα παλιά! Μάλιστα είχαν πάει σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είχαν μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από όταν η Όλγα ήταν μικρή μέχρι που μεγάλωσε.

 

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη είναι πολύ στεναχωρημένες για τον τσακωμό τους και που δεν μιλιούνται, με πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον να προσπαθούν να τις φέρουν κοντά. Ωστόσο, δεν υπάρχει ανταπόκριση. Η Όλγα μάλιστα, προχώρησε σε πολύ αιχμηρές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram .

Η πρώτη αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου στον τσακωμό με την Όλγα Κιουρτσάκη
Οι κάμερες των πρωινών εκπομπών, συνάντησαν την Άντζελα Δημητρίου στον αεροδρόμιο, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε σχετικά με τον καβγά. Η ίδια ωστόσο δεν ήθελε να δώσει καμία απάντηση. Το βλέμμα της όμως τα έλεγε όλα.

Μαυροφορεμένη και φανερά έξαλλη απέναντι στις ερωτήσεις που της έκαναν, αρκέστηκε να πει «Γειά σας, ευχαριστώ πολύ».

READ MORE

LATEST NEWS