HOLLYWOOD NEWS

Χιου Τζάκμαν: Δείχνει τους μύες του την ώρα που γυμνάζεται σκληρά

Lifenews

«Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου»

Ο Χιου Τζάκμαν αναφέρεται συνεχώς στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο του, Wolverine.

Τις προάλλες έδειξε στους ακολούθους του, τα γεύματα που καταναλώνει, ενώ δεν είναι λίγες οι αναφορές του και στη σκληρή γυμναστική που κάνει, για να αποκτήσει μύες.

Στο βίντεο που ανάρτησε μέσω Instagram, ο ηθοποιός δείχνει τον εαυτό του την ώρα που κάνει βάρη. Στο κλιπ, ο Τζάκμαν φαίνεται να κοπιάζει αρκετά για να ακολουθήσει το βαρύ πρόγραμμα της προπόνησής του, ενώ διαγράφονται και οι μύες που έχει αποκτήσει αυτούς τους μήνες.

Ο Χολιγουντιανός σταρ πριν από μερικούς μήνες, είχε αναφερθεί και στην προπόνηση κλήθηκε να ακολουθήσει.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σε εκπομπή του CNN, δέχτηκε και ερώτηση σχετικά με στο εάν πήρε ποτέ αναβολικά για να καταφέρει να αποκτήσει το γυμνασμένο σώμα του Wolverine, όπως για χρόνια μετέφεραν οι «κακές γλώσσες». Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, δεν πήρε πως ποτέ αναβολικά ή στεροειδή για να...«φουσκώσει» τους μύες του για τον ρόλο του Wolverine, αποδίδοντας το αποτέλεσμα στο ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας που ακολουθεί.

Πιο αναλυτικά,ο Χιου Τζάκμαν είχε πει: «Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine... Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ανεπίσημα ποιες είναι οι παρενέργειες αυτού. Και είπα, "Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ". Οπότε όχι, το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Και σας λέω, έχω φάει περισσότερα κοτόπουλα - λυπάμαι πολύ για όλους τους χορτοφάγους και τους χορτοφάγους και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα δεν είναι καλό για μένα».

Τις προάλλες δε, ανέβασε φωτογραφίες σε stories, όπου φαίνεται πως τρώει μικρές φέτες ψαριού, λίγα σπαράγγια και μια φέτα λεμόνι ή μια φέτα ψάρι. Ακόμη, τρώει φασόλια, λίγο τυρί και ψιλοκομμένο μπρόκολο. «Αν ξέρεις, ξέρεις» έγραψε ο Χιου Τζάκμαν με συντομογραφία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS