LIFESTYLE

Μάριος Πρίαμος: Θα μπει στο Survivor; Το χρηματικό πόσο που κέρδισε από το παιχνίδι - Βίντεο

Lifenews

Αποκαλύψεις σε Pro-Show Podcast

Ο Μάριος Πρίαμος καλεσμένος στο Pro-Show Podcast με τους Ανδρέα Πογιατζή και Πανίκο Χατζηλιασή, μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του στο Survivor.

Ανάμεσα σε όσα αναφέρθηκε, μίλησε και για τα χρήματα που κέρδισε από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο παιχνίδι.

«Το οικονομικό κεφάλαιο ήταν πολύ σημαντικό, ειδικά στο δεύτερο Survivor που πήγα, μιας και αν έλεγα ότι πάω μόνο για την εμπειρία θα ήμουν ψεύτης και μου αρέσει να είμαι ντόμπρος. Την εμπειρία την έζησα στο πρώτο Survivor, άρα ναι εννοείται πως οι οικονομικές απολαβές παίζουν τον ρόλο τους αλλά και το γεγονός ότι ήταν το “All Stars”, με τους παίκτες από όλα τα Survivors που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Ίσως ήθελε ο κόσμος να τους δει σαν All Stars. Όφειλα για τον κόσμο και για μένα να είμαι εκεί», είπε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος και κατόπιν ρωτήθηκε αν θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι.

«Πιστεύω πως ναι (θα πήγαινα ξανά στο Survivor) μια και είναι ένα παιχνίδι που με ανέδειξε και ο κόσμος με γνώρισε μέσα από το παιχνίδι αυτό. Είναι κάτι που αγαπώ ασχέτως των δυσκολιών του παιχνιδιού», πρόσθεσε.

Δείτε το 7ο λεπτο:

READ MORE

LATEST NEWS